| Anonim13265464 a întrebat:

Cum sa scap de emotii?
Sunt o persoana foarte emotiva de exemplu la romana ne-a pus sa citim teme si m-am bucurat cand m-a pus pe mine pentru ca am muncit din greu la ea ca sa fie perfecta ei bine cand m-am apucat sa citesc mau pucat niste emotii am inecput sa vorbesc repede si nu prea clar
sau de exemplu ma asculta cu toate ca eu stiu ca am invatat daca ma ridica in picioare ca sa ma asculte incepe sa imi tremure vocea si uit totul(mi se amesteca informatile in cap
sau daca raspund la vreo materie iar care imi place iar ma apuca emotile sau daca cunosc pe cineva tot la fel mi se intampla
ce sa fac ca deja a devenit foarte penibil?(am 16 ani)

Răspuns Câştigător
| bluexaren a răspuns:

Degeaba te gandesti ca nu e mare lucru si etc cum zicea effect1408...
nu te gandi la nimic aia e chestia! tu te gandesti ca ceilalti se uita la tine, sau tie frica sa nu gresesti si sa zica ceilalti ceva!
Nu te gandi la nimic, doar la ceea ce vrei sa faci.
daca tu vrei sa citesti tema, atunci imagineazati ca esti singura in clasa cu profesoara /profesorul, uitai pe ceilalti cat timp faci o activitate care te duce la timidate!
cam atat. am de spus.
best regards, bluexaren.

1 răspuns:
| effect a răspuns:

Buna,asa patesc si eu sunt la fel de emotiva ca si tine.Incearca mereu sa te gandesti ca nu i mare lucru, e doar un raspuns pe care il stii perfect si nu are de ce sa ti fie frica.Incearca tu mereu in mintea ta sa te imbarbatezi si vei vedea ca va fi mai bine.Stiu,sunt enervante emotiile astea si mai ales daca te si mai inrosesti (cum patesc eu ) :-)multa bafta