Fa lucruri pe care nu ai indraznit sa le faci pana acum. Provoaca-te. Batalii mici. Imi pare rau sa iti spun dar rapid nu se poate. Cea mai buna cale e drumul cu pasi mici dar siguri. Mergi in ritmul tau. Dar mergi. Zboara daca poti. Daca nu poti zbura fugi. Daca nu poti fugi mergi. Daca nu poti merge, taraste-te. Dar fa ceva. Gandeste-te la lucruri pe care le fac oamenii indrazneti si pentru care ii admiri fara sa simti ura pentru ei. Fa si tu acele lucruri. Gesturi care denota incredere, dar nu aroganta.
Am doua metode,par tampite,dar dau rezultate.
Prima:ia o oglinda,priveste-te in ea si vorbeste cat mai urat cu putinta,uitandu-te la tine,cearta-te,injura,ai prins ideea.
Trebuie sa ajungi la stadiul la care reusesti sa spui cuvintele respective degajat,privindu-te in ochi,fara sa rosesti.
A doua:cand te trezesti dimineata,fara sa te misti din pat,asa cum abia ai deschis ochii,incepe sa faci ca toate animalele care-ti vin in minte(sa-i previi pe cei din casa!),miauna ca pisica, latra, behaie, e un exercitiu yoga, repeta fiecare animal de 5 ori, pe urma scoala-te.Incearca sa nu razi, in timp ce faci exercitiul asta, pastreaza-ti seriozitatea.
Lucrul asta iti va provoca o asemenea buna dispozitie ca-i vei molipsi pe toti.
Bafta!
Ia-te la intrecere cu tine si depaseste-ti limitele.Demonstreaza-ti ca poti fi orice iti doresti.
Incearca sa comunici cu cei din jurul tau, cat mai mult si nu uita sa pui intrebari incomode, astfel cel intimidat nu vei fi tu...
Spune-ti asta tie apoi ia-ti inima-n dinti si fa ceea ce vrei sa faci fara sa-ti pese de ce cred ceilalti
Bafta!