Primul pas ce as face eu ar fi de a merge pe diferite site-uri de societate site uri unde exista chat si ar trebui sa incerci a intra in vorba prima oara anonim dind doar pseudonim iar pe urma ciind conversatia devine placuta cu cineva poti sa-i dai id si sa conversati mai departe acolo.
Un animal de companie.de ex un catel:X... poti sa faci multe cu un catel. cum ar fi : sa il duci la plimbare, sa povestesti cu el, sa te joci cu el, sa il drezi.etc
Facand prieteni noi sau sa iti refaci vechile relatii.iesi,umbla, cunoaste cam simpla intrebarea.ai un hobby, intra intr-un cerc.
Fa-ti prieteni.Iesi la o bere/un suc, cu oricine.O posibilitate ar fi sa incepi o conversatie pe mess cu oricine si sa-l/sa o inviti la un suc/whatever.Pur si simplu. Apoi intra in grupul de prieteni al acelei persoane.Nu forta, fii naturala O sa cunosti din ce in ce mai multa lume.De exemplu eu, acum 3 ani, nu cunosteam pe nimeni din orasul in care locuiesc in momentul de fata.Primul an a fost destul de naspa, dar incet incet mi-am facut prieteni.Acum ies zilnic cu cel putin 10 persoane pe afara,la bere, la gratare, bla bla
Peace!