Icearca cu Vanish max pete La mine a functionat :* (dupa ce lasi putin timp la inmuiat trebuie sa freci)
Bună.
Le pui la înmoiat în apă rece câteva ore după care pui Vanish pe pete și apoi la mașina de spălat cu respectarea indicațiilor de pe etichetă.
Pa, pa.
# Se scot cu solutie de sare de lamaie sau apa oxigenata, apoi se clatesc cu apa rece, dupa curatarea petei se spala cu apa calda si mult detergent.
# Nu se foloseste niciodata pe o pata de sange apa calda, ea fixand pata pe material petele de rugina se inmoaie in lapte crud 30 minute si apoi se intind la soare inca 1 ora, apoi se baga la masina de spalat. Nu pute clor pentru ca se va decolora. Daca are culoare alba acel obiect evita clorul.(se va face gri) Sper ca te-am ajutat. bafta. fundita?
BIO-CAR-PET! eu am patit-o si inca pe o saltea! Asa ca e mai dificil de spalat si paraspalat. Am aplicat Biocarpet si fara sa frec, fara sa las in apa rece, calda sau cum o fi, fara sa-mi rup mainile...ca prin minune in cateva secunde s-a dizolvat si a disparut! Chiar sunt incantata!
Serendipity17 întreabă:
LisaJulie întreabă: