| KiaraHoney a întrebat:

Cum sa slabesc 8 kg? Am 1.68 si 62 de kg si trebuie sa slabesc in 2 luni! Ce imi recomandati? Ce parere aveti despre persoanele care te acepta daca ai mai jos de 65 de kg?laughing Dau Fundita:*:*

Răspuns Câştigător
| cascavaaal a răspuns:

Cand urmezi o cura de slabire, trebuie sa ai in vedere un aspect important: este obligatoriu sa ai 3 mese pe zi (si, eventual, 2 gustari intre mese, bazate pe 1 fruct). Intre mesele principale trebuie sa existe un interval de maxim 6 ore. Masa de seara nu trebuie exclusa, dar trebuie sa fie pe la ora 18. La masa de seara poti sa mananci, la alegere: un gratar de peste sau pui, legume (salata sau inabusite), branza dietetica. Daca, totusi, ti se face foame spre seara poti sa mananci un iaurt dietetic. Daca vei manca ceva consistent pe la ora 18, nu cred ca ti se va face foame.

Incearca sa consumi salata de fructe la micul dejun, dar in cantitate moderata. La pranz e preferabil sa mananci salata de legume cu peste sau carne alba la gratar. Seara consuma iaurt, legume, peste sau pui.

Faptul ca nu slabesti poate avea mai multe cauze: o dereglare hormonala sau lipsa de miscare (asa cum scrii si tu). Ar fi bine sa mergi la un endocrinolog sa-ti faci niste analize. Nu uita sa consumi 2 l de apa pe zi.

Dimineata, inainte de plecarea la scoala, consuma la alegere shake pe baza de fructe mixate sau salata de fructe sau iaurt cu cereale integrale;
La scoala: sandwich cu peste sau carne alba (pui, curcan) la gratar (sau la abur) si 1 fruct;
La masa principala (cand vii de la scoala) consuma, la alegere: peste slab, carne alba (pui sau curcan) la gratar sau inabusit, cu salata sau legume inabusite, branza de vaci cu ardei si verdeturi.
Spre seara consuma 1 iaurt dietetic.
Intre mese poti sa consumi un fruct: mere, grapefruit, ananas, kiwi;
Pe parcursul zilei trebuie sa bei 2 litri de lichide (apa plata, apa cu lamaie, ceaiuri din plante