Am văzut situații mai complicate ca a ta. Părinți care nu doar că nu recunosc adevărul, dar neagă cu totul abuzuri și îi fac pe copii să pară nebuni din spusele dumnealor. Măcar să duci acum o viață bună. Lasă trecutul în urmă. E tatăl tău, tu clar semeni cu el dacă nu ești înfiată. Gândește-te că ai o parte din el. Poate și tu ai proceda similar în unele situații. În rest, treci peste. Nu ai ce să convingi. Unii oameni neagă special adevărul că sunt de o perversitate incredibilă. Nu cred că e vorba de faptul că nu își amintește. Degeaba insiști. Mai mult rău vei face cu o așa persoană. De el nu are cum să nu îți pese dacă trăiești cu el. Doar să nu îți mai pese de trecut și de chestii legate de apropierea emoțională de el. Vezi-ți de treabă și așteaptă majoratul când ai liber să pleci unde vezi cu ochii. Până atunci poate găsești oameni mai ok.
"Cum sa trec peste faptul ca o persoana pur si simplu nu ma crede? Incerci sa-i demonstrezi ceva, iar ea pur si simplu nu te crede si nici nu-i pasa? Si te mai si ea la misto. Cum sa nu-ti pese tie ca nu-i pasă ei?"
Bai deci ma jur ca fix asa sunt eu cu credinciosii astia. Fix asa sunt creștinii astia de 2 lei, 1:1 cu persoana care te nemultumeste.
Tata e ateu
Nu are legătură cu ce am spus. Doar faceam abstractie.
Referitor la problema ta, este cam complicată treaba. Ma impresionează foarte mult vointa ta si faptul ca ai vorbit cu un psiholog sau ca încerci mereu sa rezolvi aceasta problema vrand sa comunici cu tatal tau. Din pacate tatăl tau e doar un alt bastard facut din laba care nu stie cum să isi gestioneze si sa isi rezolve problemele din viața. Sfatul meu ar fi sa te descotorosesti de el si sa incerci sa te canalizezi doar pe persoana ta. Poti citi diferite carti pe domeniul asta, carti de dezvoltare personala, psihica. Sa iti descoperi noi pasiuni, sa faci ceea ce iti place. Sa te uiti toata ziua la filme si seriale sau sa asculti muzica de orice gen. Chestiile astea de relaxeaza si te maturizeaza. Sunt multe variante insa principala soluție este cea de a.ti accepta tatal asa cum este si a te canalizeaza pe altceva mult mai interactiv sau practic.