| rox_8767 a întrebat:

Cum sa trimit mesaj pe privat?

Răspuns Câştigător
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Te duci pe profilul utilizatorului si dai "trimite mesaj". Completezi campurile si dai "trimite". Succes!
Sau cum ti-a spus babry... Unde scrie cam acelasi lucru, dar mai dezvoltat:
Cum pot contacta un alt membru al Toti Pentru Unu in privat?
Trimite-i un mesaj!
Consideram ca membrii comunitatii TPU.ro trebuie sa poata conversa si in particular. De aceea, am creat un sistem de mesagerie interna prin care utilizatorii sa isi poata trimite mesaje private.

Cum functioneaza?
Pentru a trimite un mesaj unui utilizator trebuie sa accesezi pagina lui de profil.
In cadrul paginii de profil, in partea stanga, sub poza, se afla un buton "Trimite Mesaj", pe care trebuie sa faci click!
Apoi, tot ce mai ai de facut este sa precizezi subiectul mesajului si sa scrii mesajul, dupa care faci click pe "Trimite" si...gata!

Pentru a putea vizualiza toate mesajele pe care le-ai primit si/sau trimis, trebuie sa accesezi linkul http://www.tpu.ro/mesajele-mele (logat fiind).
In caz ca vrei sa stergi un mesaj pe care l-ai trimis sau primit, va trebui sa mai ai putina rabdare, deoarece inca lucram la functia aceasta. Atunci cand va fi gata, vom da sfara in tara!

6 răspunsuri:
| CrucifiedCountess a răspuns:

Te duci la profilul userului, dai timite mesaj, completezi subiect si text si dai trimite.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

0787664558

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Yoyo 4ever 2you

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

0742606003 suna-ma si mai vorbim cosmin ma numesc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Caca nu stiu!