Bună.
Pisează o aspirină și câteva picături de apă pentru obținerea unei paste care o aplici pe fiecare coșuleț ori tinctură de propolis.
Pa, pa.
Gasesti o multime de sfaturi si masti naturiste pentru cosuri (acnee) aici: http://anka-flame.iblogger.org/? tag=acnee
Depinde de la ten la ten, daca nu a functionat ce ti-a dat dermatologul, dupa ce ti-ai facut niste analize, atunci incearca sa te speli cat mai des cu sapun si apa rece.Nu te da cu ce auzi de la alti ca nu mereu functioneaza, s-ar putea ce pentru altul e ok, tie sa ai iritatie. Dar cosurile sunt ceva natural, este o problema sangvina daca treci peste 19 ani si iti tot apar cosuri constant, dar nu mereu daca ai o viata sexuala bogata inseamna ca scapi de cosuri, mai sunt si probleme de sanatate care cere analize de sange.(parerea mea)
Cumpara de la farmacie Zineryt,e foarte bun si se vad rezultatele dupa cateva zile.Ti-l recomand fundita?
Dai cu suc de lamaie in 3-4 zile ar trebui sa dispara sau mai stiu eu o masca de fata dar nu stiu daca e pentru cosuri dar e buna iei un albus de ou batut bine si pui niste suc de lamaie peste albus mesteci si te dai cu el pe fata si lasi 15 minute succes
Pai.ai putea, in fiecare dimineata sa iti dai cu pasta de dinti pe cosul respectiv si il lasi 1-2 minute si pe urma se va usca si cand vei da cu mana va cade. ...eu asa am facut si am scapat de cosuri