anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum scap de emotiile neconstructive, care pana acum mi-au distrus cateva sanse de a reusi ce imi doresc? Cand am astfel de emotii pur si simplu ma blochez, nu mai sunt eu...

5 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Pur si simplu esti nesigur/a pe tine, nu ai personalitate, deci stai in casa.

| nicko a răspuns:

Stii era un citat:Crezi in Dumnezeu si ti-e frica de ceva? Gandeste-te la asta si tot vei avea emotii dar spune-ti in mintea ta ca poti ca va fi bine si sa stii ca poti sa te faci de ras in fata lumii, nimeni nu-ti va taia capul:e ilegal. Obraji rosii...eh...bine ca nu ai un handicap, sau ceva mai grav.Asta esti tu si gata.Am si eu aceeasi problema.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da stiu sentimentul, te linisteti te controlezi si o iei de la capat, pot, foi putea, va fi bine, uite mai este un pic...merge de fiecare data.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna happy incearca sa ai mai multa incredere in tine, pregatesteti replicile, fii mai curajoasa si indrazneata, dar in primul rand ai multa incredere in tine pentru ca in ziua de azi numai poti avea incredere in nimni pentru ca toti pot avea interese ascunse happy
numai persoana ta nu ti poate ascunde nimic, tu poti fii mai puternica, poti sa treci peste orice chiar si dupa ce ai zis numai pot,... vei vedea ca incetul cu inctul emotiile vor disparea si vei stii ce sa faci happy

Hai sa incep asa, u am incredere in tine :0 acum e randul tau kiss multu succes happy

| valentina_7941 a răspuns:

Nu trebuie sa ai emoti, daca iti doresti ceva cu adevarat trebuie sa crezi in dumnezeu, el ne ajuta sa scapam de orice rau, de orice care nu ese bun pentru noi, da emotile deoparte si roaga-te, vei scapa de ele.crede in dumnezeu si vei scapa