O inveti sa fie buna.sau astepti pana va realiza ea ca trebuie sa se schimbe ca nu e bine daca e rea.fi tu buna si asa poate intr-o zi se va rusina ca e rea.fi blanda si rabdatoare.asteapta sa mai creasca, cati ani are? de ce e rea? intrebarea ta este simpla si nu ne putem da seama in ce consta rautatea ei. poate ti-se pare.e rea in ce sens? te paraste cand faci cate o boacana? sau cum? rautatea si bunatatea sunt chestii relative si fiecare percepem aceste semtimente in mod diferit.eu nu o cunosc pe sora ta si nu pot sa spun despre ea ca e rea.tu sa fi inteleapta si atata.mult succes.
Bună.
Ce întrebare este şi asta? Cum adică să scapi de ea?
Tu-ţi dai seama ce ai scris? Trebuie să-ţi iubeşti sora, iar dacă nu te înţelegi cu ea să fii mai indiferentă!
O seară plăcută!
Intrebarea ta e ciudata.Nu poti scapa decat daca o omori(si sper ca n-o sa faci asta).Cat de rea poate fi sora ta astfel incat sa vrei sa scapi de ea? Incearca si tu sa o intelegi sau sa nu o mai bagi in seama.Gandeste-te ca ea iti va fi mereu sora si peste ani poate iti va fi singurul sprijin.
Pai.daca e mai mica, am si eu probleme din astea. spune-ne cu te enerveaza ? dar judeca si tu ca parintii tai nu o sa fie nemuritori si o vei avea numai pe ea...
Nu ai cum sa scapi de o sora rea deoarece o sora niciodata nu e rea! Poate ca te enerveaza uneori sau poate chiar mereu dar totusi este sora ta nu ai cum sa scapi de ea si oricum sunt sigura ca o iubesti mult si nu vrei sa scapi de ea pana la urma e sora ta! Si in loc sa scapi de ea mai bine ai incerca sa vorbiti si sa fiti prietene! Eu am o sora putin mai mica ca mine! Eu sunt a VIII-a si ea e a VII-a ne intelegem bine dar ne si certam uneori la urma urmei nu suntem surori de sange dar o iubesc mult si ea ma iubeste desi nu e sora mea adevarata! Uneori ne certam si o jignesc dar pe urma regret ea nu tipa niciodata a mine nici macar proasta nu ma face acum regret ca mereu ma certam cu ea mai bine sa nu te mai certi cu sora ta pentru ca intr-o zi o sa iti para rau!
Ati innebunit iia care spuneti sa o omor dar e vreau so invat minte are 18 ani si se comporta ca una de 7 ani cu mine dar asta nu inseamna ca e o prosta
Anonymus3000 întreabă:
Anonymus101 întreabă: