anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum scapi de dependenta de telefon?

12 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Cam greu. Nu e ca si cand poti sa il lasi asa dintr-odata. Ar trebui sa iti gasesti si alte activitati. Poate iti place sa citrsti, ar trebui sa iti iei o carte sa incerci.
Asta daca nu ai prieteni cu care sa iesi.

| anonim_4396 explică (pentru Bondarel99):

Eu nu prea imi permit sa dau bani pe carti si citesc pe telefon, asta e chestia laughing
Citesc carti in PDF, uneori stau noaptea. Si azi m-am trezit asa cu privirea incetosata. Nu-mi place cum ma simt. Si daca ies cu prietenii imi vine sa-l verific mereu.

| Bondarel99 a răspuns (pentru anonim_4396):

E bine ca macar citesti si nu pierzi vremea cu jocuri. Stiu cum e asta cu verificatul dar de exemplu poti sa iti impui sa il scoti din buzunar la o anumita ora, nu asa tot timpul.

| SERIALS a răspuns (pentru anonim_4396):

Cumpara un ebook kindle probabil se numeste

| Hammurabi a răspuns:

E simplu. Îți cumperi un telefon care să fie NUMAI telefon.
Fără smart, fără foto, fără aplicații sau jocuri. Numai telefon. Ca să nu fi rupt de lume.
Adică să nu poți face nimic altceva cu el decât să primești sau să dai apeluri.

| Lioana a răspuns:

Cautandu-ti alte ocupatii atunci cand iti vine sa pui mana pe el. E nevoie de ceva ambitie aici.

| FaraNumePls a răspuns:

Există aplicații care te ajuta sa scapi de acest "viciu". Aceste aplicații sunt ceva gen, nu intri in prima zi 2 ore, a doua zi 4 ore, a treia 6 ore si tot asa. Sau mai poti opri notificarile, dai totul pe "mute". Poti iesi afara pentru câteva ore sa te plimbi si sa lasi telefonul acasa.

| HadesSs a răspuns:

Te muti in munti laughing

| Elena9328 a răspuns:

Nu l mai încarci, îl pui Intr un loc, îți ocupi timpul cu altceva.

| deadhoe a răspuns:

De ce vrei asta? Poți face și chestii interesante cu el.

| anonim_4396 explică (pentru deadhoe):

Pentru ca nu mai stiu ce sa fac cu mainile cand ii dau drumul. Imi vine sa-l verific din minut in minut chiar daca nu am mesaje

| deadhoe a răspuns (pentru anonim_4396):

Te poți uita la o grămadă de chestii în afară de mesaje.

Întrebări similare