Respectu ti-l faci in paradis unde sant suflete decente, aici daca nu ai o mitraliera la tine sa tragi intr-o afurisita care urla de pomana nu castigi respect.
Ești bine?
Da,de ce intrebi
Mi se pare că nu îți găsești locul.
De ce?
Intuiția feminină.
Va pricepeti la asta
mint și fură în mod persistent;
tendința de a viola drepturile altora (la proprietate, fizică, sexuală, legală, emoțională);
inabilitatea de a păstra un serviciu;
lipsa de interes față de siguranța sa și a altora;
lipsa regretului că au făcut rău altora;
prezența unui farmec superficial;
impulsivitate;
un simț extrem de îndreptățire;
inabilitatea de a-și face sau a menține prietenii.
Ce spui tu se cheamă SPM.
Ceea ce am afirmat este adevarul
Deci există Adevăr.
Pentru mine
Dar în Adevăr absolut crezi?
Ma iei cu religia ta, las-o balta
Ca nu se lasa influentata de orice parere ii iese in cale si nu se leaga de un principiu anume. Si si daca o face... prin recunoasterea acestui lucru.
Eu respect orice om in primul rand ca e om, daca se comporta normal, e politicos, nu face rau la nimeni, eu il respect. In rest nu conteaza.
Respect oameni unici,sinceri, singulari, calculați, seriosi, stabili si realiști.
Respectul se castiga prin comportament si cultura (atentie, nu invatatura numai).
In Romania, respectul se castiga doar daca imbatranesti. Poti tu sa fii si un om nesuferit, daca esti batran, toti o sa te respecte pentru ca,, ai o varsta" .
Dar pe la spate o sa te blesteme. Ups. na ca am zis-o
Nu, nu toti batranii castiga respect cu adevarat. Respecti batranetea dar nu si individul.
Era o ironie. citeste inca o data. Chiar nu intelegi ce am vrut sa spun?
Ok, se accepta.
Sa se tina de cuvint, sa ajute la nevoie, sa nu minta si la rindul meu sa ma respecte.
Daca te comporți cinstit, vorbești respectuos, așa se trage respectul, nu din șmecherie.
Sunt multe calități care contribuie la câștigarea respectului. Proverbele 15:33 spun că "Smerenia merge înaintea slavei". Această calitate smerenia sau umilința face din cel care o manifestă o persoană agreabilă cu care poți colabora în orice domeniu. Această calitate face dintr-o persoană un fiu mai bun, o soție sau un soț mai bun, un angajat sau un patron cooperant și de încredere. O astfel de persoană chiar dacă v-a greși va fi capabilă să își ceară scuze și să remedieze situația. În schimb, cei mândri se simt repede ofensați. Așa cum se spune în proverbe 16:18: " Mândria merge înaintea pierii și trufia merge înaintea căderii".
RAY întreabă: