| lifeistough a întrebat:

Cum se cheama cand imprumuti la un prieten care e mai sarac telefonul Nokia N96 nou sau PS3-ul si un monitor LCD de 22" si tu te uiti la pereti ca ai un televizor vechi care se tot stinge singur ca zici ca e posedat si iti scoate nervii din sarite; Sau imprumuti bani si banii ii mai primesti dupa 2 ani. Eu pot sa astept ca-l inteleg dar nu pana la nesfarsit. Inseamna ca esti bun cu ceilalti sau esti luat de prost?! Oricum o sa ma schimb ca asa nu se mai poate. O sa fiu cel mai zgarcit si egoist ca asa merita lumea asta!
PS. Telefonul l-am primit inapoi dupa o luna si eu in timpul ala m-am uitat la pereti. Si "prietene" daca citesti intrebarea asta nu-mi pasa!

8 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Sunt persoane care profita de prietenia ta cu nerusinare. Da, esti luat drept fraier! Asta ar trebui sa fie invatatura de minte! In alta ordine de idei este o zicala foarte adevarata: "Daca vrei sa distrugi o prietenie, da bani cu imprumut!"

| darrio2007 a răspuns:

Esti prea bun si altii profita de chestia asta.Incearca sa te schimbi.

| ikram a răspuns:

Din cate spui tu te ori cam ia de prost ori nu-si da seama, tu vrei sa fii bun si sa-l ajuti dar parca totusi e prea de tot.
Incearca sa discuti cu el si explica-i, pana la urma nu e vorba ca tu ai nu stiu cate si el n-are, nici tu nu ai cine stie ce.
Asta e situatia, nu renunti tu la toate pentru nimic.

Ai grija de acum cu+i mai imprumuti lucruri, ca s+ar putea sa nu le mai primesti inapoi (oricat de prieten ti-ar fi cineva nu poti sa ai incredere maxima).

Răspuns utilizator avertizat
| pyma a răspuns:

Nu pot să mă abţin, mă amuză ce ai scris rolling on the floor))) (fără nicio răutate)

| Ad3lyna_8426 a răspuns:

Mda...Esti amuzant!happyAsazisul prieten te cam foloseste! Si-a luat-o in capstraight face! Mai spune si tu ''NU!''. Apropo vrei sa fim prieteni?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum se numeste? Milostenie! Prostie ar fi fost daca ii dadeai unui necunoscut toate acestea, dar intre prieteni se accepta asa ceva, desi putea si el sa se grabeasca sa returneze ceea ce a imprumutat!
Stai calm ca nu rade nimeni de tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inseamna ca generozitatea ti-a luat-o razna! Impinsa la extrema, atitudinea ta atinge prostia!
Bine e ca mai constientizezi ce se petrece!
Invata sa spui "NU"! Problema e la tine, nu la el! El doar ia ce i se ofera, prost ar fi sa n-o faca!
Din modul cum ai prezentat lucrurile, se pare ca nu ti-a fortat mana, ci ca te-ai oferit sa il ajuti!
Cand imprumuti bani, impune termene clare de restituire!