| Elybcr66 a întrebat:

Cum se face ca Bug Mafia e cea mai mare trupa de hip hop din România? Adică generații întregi asculta chiar mama cu fiica, tata cu fiu, femei și bărbați maturi, fete, băieți. La untold zicea prezentatorul de la kiss FM ca din atâtea trupe de hip hop, nu a văzut niciodată atât de mult public ca la BUG Mafia..Recunosc și eu sunt fan Bug Mafia, da voi ce părere aveți?

6 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Atât timp cât Salam are cel puțin dublul fanilor lor, nu cred că merită să vorbim despre ei.

| Elybcr66 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Nu e nici pe departe dublul fanilor, bug mafia bate, m-am informat crede-mă.

| ionur a răspuns (pentru Elybcr66):

Teai informat prost. Mergi în cluburi sa vezi muzica cui ură la boxe lui salam sau bugi mafia toate cluburile urla numai manele drogați și drogate.
Nu ai sale vezi tu pe alea sa dea din cu*r la bugi mafia dacă nau regeTon și alte rahaturi care le mai targe pe nas și se pișă pe ele si si-o trage cu toți drogati pe strazi unde am muncit eu pe plajă vara asta in mamai erau club lângă club cât de duceai atâtea erau și am văzut cu erau manelele peste tot la toate cluburile și nu numai iei puneau muzica manele pana și cei care dețineau plaje puneau manea nopțile la terasă eu ma plimba nopțile pe acolo peste tot și stiu toata mamai si constanța am văzut cu ochi mei o grămada și cum erau manele peste tot nici unul nu avea rap sau bugi mafia nai sa vezi în românia bugj mafia la nunți și cluburi regeTon asta ai sa vezi și drogați și drogate peste tot.

| ionur a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Adevărat.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru Elybcr66):

Eu n-am auzit pe nimeni sa faca bani din evenimente chemand trupa BUG laughing
Daca aduci un manelist bun intr-un local de cocalari si pitipoance cu bani, bubuie incasarile. Cu BUG iti vin cativa adolescenti, si iese pe paguba, cu incasarile vs cat te costa trupa.
Una e sa scoti 14 albume din sufragerie, alta e sa duci evenimente pe banda, cu numar foarte mare de fani/invitati.

| ionur a răspuns:

Nu ascult genul deloc de niciun fel nu-mi place deloc repul urlete țipete drogații alcooliști...