Cei care nu știu să-și susțină părerea cu argumente și să-și exprime dezacordul în mod civilizat recurg la jigniri. E ceva tipic pentru TPU și pentru societatea în care trăim.
Mereu se găsesc niște gică-contra.
Imi place cum ai pus problema. Oameni necivilizati. Pana la urma daca nu iti place/convine intrebarea, spune`i omului frumos ce a gresit cand a pus`o, dar nu sa incepi a injura.
Depinde de intrebare!
Aici din zece intrebari, cinci te fac sa injuri!
Uite si tu hal de intrebare http://www.tpu.ro/......uricioiul/
Deoarece este mai usor sa jignesti/critici decat sa ajuti. Asa sunt unii. Eu sunt total de acord cu tine
Cand ai fost ultima oara intr o padure? cu toate ca acestea sunt pe cale de disparitie la noi in tara,, dar sunt ferm convins ca ai fost..ai vazut pe acolo,, ca nu toti copacii sunt verzi mai sunt si uscaturi! Asa si printre oameni uscaturile sunt inca de mici si asa vor creste pana vor disparea definitiv cica uscaturile au viata lunga asa ca eu nu ti propun sa ti mai bati capul cu astfel de specimene pentru ca nu ajungi nicaieri si nici nu i poti schimba! Asta le este gena.din mosi stramosi! ok? Deci bucura te de viata si nu te mai lupta cu morile de vant ca nu are rost.
Se cred ei mai inteligenti sa faca misto sau sa comenteze, mereu se gaseste vreunu trebuie doar sa ii inchizi gura cu o vorba potrivita.
Duc lipsa de ocupatie si mai ales de ATENTIE.Nu au altceva in cap si nu sunt capabili de a da un raspuns civilizat.De asemenea se cred inteligenti prin faptul ca isi bat joc de altii, au impresia ca se pun intr-o lumina buna, fiindca in ziua de azi lumea e plina de astfel de persoane.Cu alte cuvinte daca "unul sare in buda, ceilalti sar dupa el". Scuzati expresia.