Oamenii sunt schimbatori. In mediul virtual poti fi oricine, doar in viata reala vezi cu adevarat comportamentul oamenilor!
Ba daaaa,și mie mi se pare frustrant adică de ce încerci să te dai ceva ce nu ești doar pentru că x care și el la randul lui imita pe y și așa mai departe imita ceva ce au văzut ei că ar fi ok? De ce,pai altfel te vede lumea,pe internet toți sunt pro lgbtq+,toți n-au nicio problema in a fi mai toleranți cu animalele și așa mai departe,dar multi nu știu că fațade de gen sunt cam expirate și oricât de mult te-ai preface,parcă ți se ia la un moment dat (scuza-mi expresia) și na.
In schimb,in realitate la fel, daca x vede că y torturează și el un animal sau că hulește un gay sau mai știu eu, evident că lui x,care nu prea are un minim de educație și care habar n-are de toleranță și de faptul că fiecare își trăiește viața cum vrea și nu numai, o sa asiste numaidecât la acțiune drept complice. Oamenii sunt precum maimuțele,tot mai involuați decât săracele mamifere.
Daca se ajung la tot felul de gresiuni,violența de orice tip doar pentru că am văzut cum făcea x și era amuzant,ce zic eu,mai involuat ca x, sa fac și eu la fel, că da, daca Ghiță se aruncă în fântână, hop și eu.
Da, asta e lumea din ziua de azi și pentru câteva momente "de amuzant" prefera să facă ce face vecinu...mda
Și da,viața nu e roz,nici nu va fi,mai ales cu niste specimene care consideră că a huli sau a-ti bage joc de cineva sau ceva e ceva amuzant doar pentru că ei habar n-au de așa ceva că na,n au avut timp saracii sa învețe, erau prea ocupați să râda de x că e gay.
Doar pentru că un om are curajul sa se manifeste și tu nu, asta nu înseamnă că trebuie să arunci cu pietre, nu-i așa?
Mă rog, sunt atâtea de spus și tot n-am acoperit esențialuu, scuze pentru greșelile de expirare sau altele de gen, dar sunt atât de multe de spus și parcă nu mai pot ține în mine
Așa că am ținut morțiș să mă descarc aici.
nyoentox2002 întreabă: