Poti fi deprimat si de aceea sau ai ceva pe suflet si nu stii cui sa-i spui sau cum sa treci peste. Gandeste-te ce ai pe suflet si spune-mi
O sa gasesti , stiu ca ca si cum ai cauta acul in carul cu fan dar odata si odata o sa-l gasesti trebuie sa ai rabdare si sa numai fii suparata/trista... din cauza asta esti asa. Eu cred ca ai destui prieteni in jurul tau care te iubesc sau macar pretind sa te iubeasca daca nu sunt prieteni adevarati.
Are pentru ca la o varsta simti una la alta simti alta, e vorba de ceea ce realizezi in timp. Nu o sa crezi ce-ti spun dar cu timpul si sentimentele se schimb, dacan u se schimb se amplifica sau nu in functie de caz. asa ca spune-mi ce varsta ai de ce sa te feresti? ca am sa-ti zic ca daca ai 14-16 ani e perioada si de aceea esti asa? nu n-am sa-ti zic asta stai linistita
Eu sunt realist si stiu ca nu traim intr-o lume perfecta si nu ne puteam croi o viata perfecta oricat am incerca. Intotdeauna o sa existe urcusuri si coborasuri... ce sa-ti zic ca si eu simt acelasi lucru ca si tine, si am o varsta, ma simt pur si simplu gol., si totusi am pe cineva langa mine, am o viata oarecum ok si cu bune si cu mai multe rele, dar asta e mergem mai departe.
Nu este neaparat vorba de atentie.este vorba de intelegere. oameni care sa se ofere sa asculte sunt multi si cam toti oamenii din lume pot asculta supararile, probleme, ingrijorarile altor persoane, dar foarte putine dintre acestea le pot intelege si/sau iti pot da sfaturile necesare care sa te multumeasca total.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: