| mnk a întrebat:

Cum se hipnotizeaza o persoana?
Am vazut la o emisiune si e prea tare! Pe prima! Ce ziceti e regizata sau e real?laughing

66 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Nu este adevarat ce se petrece acolohappywinking
Este trucat totul, dar cu toate astea emisiunea este bunabig grinImi place foarte mult.winking

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Se poate hipnotiza o persoana, dar emisiunea, mai mult ca sigur a fost regizata.

| psiholoaga a răspuns:

Am vazut si eu un episod din emisiunea aia. As putea baga mana in foc ca e regizata. Hipnoza presupune sa te folosesti de niste stimuli (anumite atingeri, obiecte, un anumit ritm si timbru vocal, privire) pentru a intra pe o frecventa a undelor creierului asemanatoare cu cea pe care o au in timpul somnului. E nevoie sa cunosti multa neuropsihologie si sa ai mult exercitiu ca sa poti hipnotiza o persoana in stilul clasic (cu inchis ochii, reactionat la comenzi si amnezie cand te trezesti) si, in general, in scolile de terapie care se ocupa cu asta, se trece de la hipnoza-relaxare, la meditatie si abia apoi la hipnoza clasica. Pentru a intelege mecanismul hipnozei usoare (stare de relaxare, in care mintea e receptiva la sugestii), iti recomand " a guide to hypnotism", de jolly roger. Cateva pagini in care se explica simplist ce inseamna aceasta hipnoza si cum sa o realizezi (mai mult accentueaza autohipnoza).

| YepIsSuspended a răspuns:

Regizat, pentru. a hipnotiza pe cineva in trebuie niste unelte speciale, privire, si voce intr-un anumit fel.Si aia care se lasa sa se rada de ei sunt niste prosti.(parerea mea)

| daddy a răspuns:

E regizata nu inteleg de ce te uiti la ea straight face

| eek a răspuns:

E regizata nu ti fa sperante degeaba.

| Lumy a răspuns:

Esta regizata
dar imi place foarte multbig grinma uit cu ai mei si radem de nu mai putem
A fost tare de totrolling on the floorcand una isi cauta lentillele de contact pe jos (fiind hipnotizata si crezand ca ea nu puate vedea fara elehee hee) iar ceilalti omorau gandacii imaginari calcand pe jos la intamplarerolling on the floor...cat a incercat femeia sa ii opreasca dar degeabalaughing

| ZapaciLaa a răspuns:

E reala

| gabitzu_8696 a răspuns:

Stiu emisiunea m-am uitat si eu odat dar nu cred ca ii reala...
ii regizatahee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Real

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este adevarat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer nu stiu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cei care se uita nu au de cat sa se amuze de teatrul eftin voi credeti ca hipnoza e o joaca ai nevoie de multa experienta ca sa ajungi la un asa nivel, hipnoza e stiinta nu magie poate mai mult neuropsihologie dar nici de cum asa pur si simplu ne pierdem capu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este real ati vazut ca face teste care e potrivit!big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca e adevarat ia luati doua pixuri si punetile una langa alta si apasatile timp de 20 de secunde si deschideti usor si o sa aveti senzatia de parca ar fi magnete si o sa vedeti ca totul e adevarat eu am incercatbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E adevarata faza
unchimiu e unu din cameramani
si mnk e numele meu de counter-strike

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Regizata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Reala

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E vrajeala
poate e posibila himnoza dar nu asa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Desigur ca este real am participat si eu la emisiune si mi-a schimbat total viata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna ziua sunt un profesor de hipnoza daca vrei te invat si da era real.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba ii reala ca si tatal meu a fost acolo

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca e real exista hipnoza si toate cele ca se intampla oricui la un moment dat ...sunt metode psihologice ...si spun asta nu doar pentru ca stiu ci mai zic pentru ca am fost si eu hinotizat candva

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai cam toate emisiunile sunt regizate pentru audienta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Emisiunea aceea nu e adevarata omul acela care il himnotoza pe aia a vorbit deja cu ei ca sa faca ce spune el deci eu nu cred ca este adevarata aceasta emisiune cine tine cu mine?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu na-m vazut emisiune da as vrea si eu sa pot hipnotiza si sa-l transform pe colegu meu de banca in gaina la ora de matematica! ar foarte tare!chicken!laughinglaughingsau sa-l fac pe presedinte sa dea legea sa nu mai existe scoli si nici cuvantu scoala!laughinglaughinglaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic.eu cred ca se poate hipnotiza o persoana. da mai mult ca sigur emisiunea e regizata... da te bine-dispunelaughing)... ii tare.pacat ca e regizatahappytongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Luati o persoana il puneti pe un scaun ai ziceti sa tina ochii incisi si mergeti in fata lui va aplecati langa iel si spuneti descideti ochii si ai dati un pumn in fata daca nu merge luati un bolovan!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu nu nu! a fost real

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este real ai inteles