Nu este adevarat ce se petrece acolo
Este trucat totul, dar cu toate astea emisiunea este bunaImi place foarte mult.
Se poate hipnotiza o persoana, dar emisiunea, mai mult ca sigur a fost regizata.
Am vazut si eu un episod din emisiunea aia. As putea baga mana in foc ca e regizata. Hipnoza presupune sa te folosesti de niste stimuli (anumite atingeri, obiecte, un anumit ritm si timbru vocal, privire) pentru a intra pe o frecventa a undelor creierului asemanatoare cu cea pe care o au in timpul somnului. E nevoie sa cunosti multa neuropsihologie si sa ai mult exercitiu ca sa poti hipnotiza o persoana in stilul clasic (cu inchis ochii, reactionat la comenzi si amnezie cand te trezesti) si, in general, in scolile de terapie care se ocupa cu asta, se trece de la hipnoza-relaxare, la meditatie si abia apoi la hipnoza clasica. Pentru a intelege mecanismul hipnozei usoare (stare de relaxare, in care mintea e receptiva la sugestii), iti recomand " a guide to hypnotism", de jolly roger. Cateva pagini in care se explica simplist ce inseamna aceasta hipnoza si cum sa o realizezi (mai mult accentueaza autohipnoza).
Regizat, pentru. a hipnotiza pe cineva in trebuie niste unelte speciale, privire, si voce intr-un anumit fel.Si aia care se lasa sa se rada de ei sunt niste prosti.(parerea mea)
Esta regizata
dar imi place foarte multma uit cu ai mei si radem de nu mai putem
A fost tare de totcand una isi cauta lentillele de contact pe jos (fiind hipnotizata si crezand ca ea nu puate vedea fara ele) iar ceilalti omorau gandacii imaginari calcand pe jos la intamplare...cat a incercat femeia sa ii opreasca dar degeaba
Stiu emisiunea m-am uitat si eu odat dar nu cred ca ii reala...
ii regizata