Vere,deja mă disperaţi, nu mai comenta dacă nu vrei să-mi răspunzi, nu te obligă nimeni.Ai dreptate nu e treaba mea, era doar o simplă îndrebare, stai liniştit că dacă îmi răspundeai la întrebare nu te mâncam.Tu crezi că îmi foloseşte la ceva numele părinţiilor tăi? Îţi zic eu că nu, mă plictiseam doar şi altă întrebare la momentul respectiv nu mi-a trecut prin cap...
Bine verisoara! Daca zici tu.Pui intrebari ca sa te afli in treaba? Aici ne ajutam reciproc nu ne adresam intrebari fara noima.
Exact ce conteaza cum ii cheama pe parinti ar trebui dusa la un control fata asta sa ma ierte dumnezeu poate e vrajitoare de aia intreaba )))))))
De acord cu tine.
Multumesc
Da,vreau să ma aflu şi eu în treabă. Care e problema ta?
Fata "aia" cum zici tu, nu e vreo "vrăjitoare" sau altceva, îmi pare rău cu voi nu ştiţi ce e aia o glumă sau un simplu joc. Ştiţi doar să jigniţi, stai liniştit, nu am nevoie de niciun control medical, poate îţi trebuie ţie!
Ti-am spus problema mea si a site-ului, mai ales.
P.S.Ai ceva probleme.Incerci sa te impui in fata unor persoane pe care le consideri mai slabe decat tine.Sau,mai adevarat, tu esti cea mai tare din parcare.Hai,pa!
Ce coincidenţă, aşa se numesc şi ai mei! )
Soro?
Frate )
În primul rând vorbeşte frumos acolo şi în al doilea nu eşti obligat să-mi răspuzi, am pus întrebarea din simplă plictiseală, stai liniştit că nu le fur numele sau alte chestii părinţiilor tăi.Nu-ţi convine nu comenta, nu face chat la întrebarea mea, ok?
Mama:Andreea Tatal meu biologic:Bogdan(nu mai traieste) si tatal meu vitreg:Claudiu