| RosaliaOriginala a întrebat:

Cum se numeste o persoana caruia ii place sa vada lumea certandu-se, de ex cum pun eu intrebari cat mai controversate ca sa se ofenseze altii?

9 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Certăreț?

| Freya1 a răspuns:

Nu chiar psihopat, ca un psihopat are mai multe caracterizări, dar cam pe acolo.

Nu poți sa fi om normal și sa scrii rahaturi, sa jignești oameni ce nu ti-au facut nimic sau sa bagi intrigi și sa fi sănătos psihic.

| RosaliaOriginala explică (pentru Freya1):

Mai exista persoane normale in 2023, cand majoritatea considera ca e normal sa fi "slab", gay, lgbt, etc?

| Freya1 a răspuns (pentru RosaliaOriginala):

Pai asta e normalitatea, sa accepți ca fiecare poate sa decidă pentru viata lui și ca nu exista un standard, sau un lucru fix de care trebuie sa te ți.
În momentul în care iti dorești ca toți oameni sa fie intr-un fel, sau sa nu aiba drepturi pentru ca asa vrea x, nu e ceva sănătos.

| anonim_4396 a răspuns (pentru RosaliaOriginala):

Pentru generația ta, nu ești ceva cam aspru cu gay ăștia? happy Sau ți-e frică să nu se înmulțească bărbățeii gay și să te răpească?! happy Anyway, uite partea faină a situației, vei avea toate fetele pentru tine big grin iar ei, gayi se vor descurca, ei, între ei. rolling on the floor) Deci tu vei avea mai multe femei. happy În final o să ajungi să le mulțumești gay-lor ăstora.

| SilentRain a răspuns:

SilentRain

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nebun! laughing Scuze, dar nu mă pot abține. laughing
Ar mai fi plictisit, instigator, ușor psicho. laughing
Nu spun că ăla ai fi tu, doar ți-am răspuns la întrebare. big grin