anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum se prepara Ciorba de burta? vreau toate detaliile, de la curatatul burtii pina la terminatul ciorbei, cine stie este invitat pe malul marii la Sinaiawinking

6 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Incepi prin a citi cu mare atentie, eventual de cate 3 ori, TOATE raspunsurile la intrebarea aia cu curatatul burtii. Cand ai aflat cum se curata burta, deja nu mai e nicio problema:ciorba-i gata!

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Nicule, mama! Pe tine nu te-a injurat nimeni pe ziua de azi?
Daca vrei neaparat, se poate rezolva.
Dar, in privat, ca pe urma ma suspenda Raluca.

| Silvia a răspuns:

Si tu?!laughing
Ete nu iti zic! Parca nu a stat destul intrebarea aia pe aici...shame on you

leonardk
| leonardk a răspuns:

Ciorba de burta (copy/paste din arhiva mea de retete)
Timp de preparare: 5 h
Ingrediente:
Pentru 10 portii: 2 kg de burtã de vaca, 3 litri de apa, 1 kg de picioare de vaca, 150 grame de morcovi, 150 grame de ceapa, 100 grame de telina, 50 grame de usturoi, 2 grame de piper negru boabe, 500 grame de iaurt sau de smantana, 3 oua, 50 grame de faina, 100 ml otet, 100 ml ulei sau untura, sare. Mod de preparare:
Burta si picioarele de vaca se curata de pielite si tendoane, se spala bine, se oparesc, apoi se spala din nou cu apa rece si se asaza intr-o oala. Picioarele se sparg punandu-le la fundul vasului, iar burta se ruleaza si se aranjeaza peste picioare. Se completeaza oala cu apa si se pune la fiert cu sare. Se spumeaza in timpul fierberii. Cand burta este aproape fiarta, se adauga morcovii, telina si ceapa curatate, spala-te si taiate jumatati sau sferturi. Se adauga usturoiul curatat si taiat marunt si piperul. Cand burta si picioarele au fiert se scot si se racesc. Burta se taie in felii lungi de 4-5 cm, iar carnea de pe picioare se alege ti se taie la fel, apoi se introduc in oala cu supa, care a fost strecurata si se continua fierberea pana da un clocot. Din galbenusurile batute, iaurtul sau smantana si faina cu putina zeama se pregateste sosul pentru dres si se introduce in oala. Se potriveste gustul cu sare si acreala.Se serveste cu mujdei de usturoi

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Http://209. 85. 135. 132/search? cu=cache:1ktGHgBReisJ:...clnk&gl=ro

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nicu, asa-i ca ai tu informatii ca se va sterge intrebarea cu burta si te-ai gandit ca-ti va fi dor de ea?