| Alex a întrebat:

Cum se spune în aromână şi/sau ţigănească: "Salut!"; "Bună ziua!"; Te urăsc!"; "Eşti frumos/frumoasă!"; "Te iubesc!"; "Ce faci?"; "Eşti de treabă"; "Constanţa"; "Dobrogea"; "România"; "român"; "aromân"; "ţigan"; "Europa"; "Balcani"; "Uniunea Europeană"; "Casă de piatră!"; "cadou"; "creştin"; "ortodox"; "Iisus Hristos"; "Fecioara Maria"; "biserică"; "Revelion"; "Crăciun"; "Paștele"; "Moş Crăciun"; "Dumnezeu"; "Mulţumesc!"; "Pa!"; "La revedere!"; "Hip-Hop"; "manele"; "Autovehicule rutiere"; "instructor auto"; "elev"; "student"; "inginer", "Facultatea de Inginerie Mecanica, Industriala şi Maritima"; "Eu sunt la Universitatea Ovidius"; "şcoala"; "muncă"; "casnică"; "Mă numesc Alex."; "limba şi literatura română"; "botez"; banchet"; "Mă duc la petrecere."; "Tu eşti cel mai bun prieten!"; "soţ"; "soţie/nevastă"; "dragoste"; "sex"; "examen"; "iubitul"; "iubita"; "prieten"; "prietena"?

3 răspunsuri:
| ViseMaicăVise a răspuns:

@micki:Alex a zis "aromana", nu romana.Aromana este limba vorbita de macedoneni, pe cand romana este limba romanilor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici eu nu stiu caut de o gramada de timp daca gasitzi add alexutza_dollce14

| micki_6523 a răspuns:

rolling on the floor

in romana tocmai ai spus cum se numestehee hee

in tziganeasca...chiar nu stiu`tongue