Dai la contact sh spui acolo ca vrei sa iti stearga contl...simplu ca buna ziua...succesdar dc vrei sa-l stergi?
Spune la un admin sa iti stearga contul simplu si usor.De ce vrei sa iti stergi contul?
@Adriana si eu a trebuit sa invat sa ma apar de ghimpi, fii fata cuminte si ramai sunt lucruri interesante, sa stii ca Raluca - admin, este tot timpul pe aici, avem noi impresia doar ca nu vede ce scriem, citeste orice rand, cand va veni momentul o sa faca suspendari, stai cuminte pui, e frumos, sunt si alti utilizatori de treaba, inveti multe, aici iti poti face educatie la toate nivelurile si de toate formele, sincer, hai nu fii necajita, scrie-mi in particular sau scrie pe site cine te-a necajit, cred ca Flav, dar asa este si in viata, ai rabdare ca nu sunt toti asa.
@allinna si sa fiu mereu criticata doar dupa aparente? nu cred ca e drept.
Acum o faci pe victima? Eu-ti garantez ca tu nu vei pleca de la noi, dar nah, doresti si tu putina atentie si consolare acum.
Pfuuu, nu prea a sarit lumea. Doar sora ta de necaz alllina. Tentativa nereusita. So bad, so bad.
Daca tot vroia-i sa inchizi usa pe dinafara nu mai intreba-i ce si cum, nu mai poza in victima ca nu tine deloc.
123458544555 întreabă:
TheWalker11 întreabă: