| VibeTrix a întrebat:

Cum se va numi epoca care va succede epoca contemporana?

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Istoria contemporană este considerată perioada în care tehnologia și știința continuă să se dezvolte pe întreaga planetă și totodată perioada care o succede pe cea în care munca manuală a fost înlocuită de industria automatizată și mecanizată cunoscută sub numele de epoca modernă. Ca și celelalte epoci istorice, aceasta nu are un început stabilit la o dată anume. Cele mai populare invenții din epoca contemporană sunt automobilul, internetul, telefonul mobil și altele.

Știința și tehnologia sunt într-o continuă expansiune deoarece omul creează în continuare invenții care să-i asigure traiul, să-și afle originea și să descopere cât mai multe lucruri despre Univers.
https://ro.wikipedia.org/wiki/Istorie_contemporan%C4%83
practic tehnologia va deveni tot mai evoluata, deja sunt roboti care pot comunica si inca bine, imagineazati peste 20, 30 de ani

4 răspunsuri:
| Superior a răspuns:

Sfarsitul,iar supravietuiotrii vor invata din cronice si cripte ca eu am starpit totu' happy

| FaraNumePls a răspuns:

Sfârșit. Gen

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O intrebare mai idioata nu am citit azi!
CONTEMPORÁN, -Ă, contemporani, -e, adj. 1. Care există, trăiește, se petrece în zilele noastre, care se raportează la prezent, la epoca de față; actual. 2. (Despre oameni; adesea substantivizat) Care trăiește sau a trăit în același timp cu..., pe vremea...

Daca intrebarea ta este despre cum va fi in viitor, ma rezum in a spune ca eu ma astept la o epoca orwelliana.
Corect, intrebarea trebuia sa sune: Cum se va numi in viitor epoca in care ne aflam?
Iar raspunsul e asta: Nu avem de unde sti.

| Kuroo a răspuns:

Poate vine sfarsitul lumii pana atunci.