Istoria contemporană este considerată perioada în care tehnologia și știința continuă să se dezvolte pe întreaga planetă și totodată perioada care o succede pe cea în care munca manuală a fost înlocuită de industria automatizată și mecanizată cunoscută sub numele de epoca modernă. Ca și celelalte epoci istorice, aceasta nu are un început stabilit la o dată anume. Cele mai populare invenții din epoca contemporană sunt automobilul, internetul, telefonul mobil și altele.
Știința și tehnologia sunt într-o continuă expansiune deoarece omul creează în continuare invenții care să-i asigure traiul, să-și afle originea și să descopere cât mai multe lucruri despre Univers.
https://ro.wikipedia.org/wiki/Istorie_contemporan%C4%83
practic tehnologia va deveni tot mai evoluata, deja sunt roboti care pot comunica si inca bine, imagineazati peste 20, 30 de ani
Sfarsitul,iar supravietuiotrii vor invata din cronice si cripte ca eu am starpit totu'
O intrebare mai idioata nu am citit azi!
CONTEMPORÁN, -Ă, contemporani, -e, adj. 1. Care există, trăiește, se petrece în zilele noastre, care se raportează la prezent, la epoca de față; actual. 2. (Despre oameni; adesea substantivizat) Care trăiește sau a trăit în același timp cu..., pe vremea...
Daca intrebarea ta este despre cum va fi in viitor, ma rezum in a spune ca eu ma astept la o epoca orwelliana.
Corect, intrebarea trebuia sa sune: Cum se va numi in viitor epoca in care ne aflam?
Iar raspunsul e asta: Nu avem de unde sti.