@nony telefoanele Nokia luna au avut ff multe replici.In general cele scumpe:-)
.Singurul telefon care am auzit ca s-a falsificat este Iphone.In rest nu cred ca se merita sa falsifici oricare alt telefon.Pentru ca sunt prea ieftine si nu merita deranjul
De obicei iti dai seama dupa cat il tine bateria si dupa cat de bine si de tare se aude(atunci cand vorbesti la telefon, sau asculti muzica)daca nu are semnal ca-lumea, desi ar trebui si daca se inchide fara motiv! Daca are aceste probleme este facatura.
In primul rand baga codu *#06# ca sa iti arate imei
la original are doar un singur imei, iar la replica are 2 imei-uri, si vezi sa corespunda imeiu de pe spatele telefonului cu cel care ti-l arata dupa ce bagi codu.
Asta e cam sigur sigur.
Pe urma vezi si tu pe la conexiuni dupa cum te-ai uitat si tu prin manualul de utilizare sa le aiba pe toate:bluetooth, usb, wlan, etc si alte conexiuni de la el. Daca nu are niciuna din astea sau doar bluetooth sigur e replica.
Mai verifica si alte coduri *#0000# unde iti arata cum se cheama tel. dar mai apare si la replica, dar nu la toate' *#war0anty# la asta iti arat imei, cate ore sa vorbit, cand e fabricat oricum mai multe, la replica nici nu il recunoaste codu, il ia doar asa ca si cum vrei sa apelezi.
Sper ca o sa va ajute sfaturile mele!
pe curand!
Sexy_7804 întreabă:
MarkOneAdi123 întreabă:
afrodita3333 întreabă: