Grafologii care colaboreaza cu Politia, fac asta. Nu politistii.
Dupa forma literelor.
Politistii nu stabilesc asa ceva. Ei doar aduna dovezile de pe teren, intocmesc dosarul penal si de acolo il preiau procurorii, care apeleaza la experti in caligrafie, care analizeaza scrisul si intocmesc un raport oficial.
La fel ca un raport de medicina legala, unde un medic afirma de exemplu ca "ranile pot fi din data de... si pot fi rezultatul unor lovituri cu...".
Hmmm... nu cred ca exista scris tipic femeiesc si scris tipic barbatesc. Dar daca are oja pe unghii pot ramane urme de oja. Sau poate fi extras ADN.
Grafologii o fac, nu politia. Nu stiu exact cum isi dau seama, dupa forma literelor si uneori ajuta si ADN ul.
Ce are ADN-ul cu grafologia? Doar daca scuipă pe foaie.
Mai da un search pe google inainte sa te bagi... sau uita-te la un documentar despre asta, eu am vazut multe inainte sa "deschid gura".
Ia dă tu si posteaza-l aici.
Incă mai cauti linkul?
Da, doar asta fac de 3 zile...
Mai caută, mai caută!
Nu-i problema mea, tu vrei sa te convingi de ceva logic ) good luck!
Cand sustii ceva, vino si cu argumente clare. Nu contrazici doar sa te afli in treaba.
O seara placuta!
N-am contrazis pe nimeni, cred ca tu ai facut-o. Inainte sa te contrazici, verifica, cumetre si mai lasa-ma ca m-ai plictisit deja!
Din câte știu polițiștii nu se ocupă cu descifrarea scrisului, nu știu cum e la noi în România, dar ce văd în documentarele americane, știu că detectivii se duc la oameni specializați în așa ceva, cei care se ocupă cu descifrarea scrisului uman și ei le spun toate datele, apoi poliția/detectivii adună toate datele/pistele și creează cazul.
anonim_4396 întreabă:
Alice1122 întreabă: