| smile20000 a întrebat:

Cum sunt profii la voi? eu am un profesor de sport un pic cam zuzu, la informatica am o vaca, la romana nu inteleg nica` din ce spune, profu de desen imi place de el, la mate am o slabanoaga cu parul maciuca, la biologie am o baba enervanta, la engleza am una care in jurul ochilor este mov, la franceza imi place mult profa, la tehnologie am un batranel ciudat de 59 ani, la istorie (dirigintele) profu este foarte amuzant, la geografie am una care crede ca le stie pe toate si la muzica am una care mi-o dat un 5 doar ca am vrut sa o intreb ce nota muzicala apare pe carte.

2 răspunsuri:
| Tsunade99 a răspuns:

Eu la sport am unul care vorbeste de zici ca e bolnav, la informatica si tehno e una tare draguta si intelegatoare, profa de desen are o gura mare si niste dinti scosi in fata, unul e mai gri si altul galben si mai e si batrana de vrea 45 de ani dar e o slabanoaga, la biologie am una destul de buna dar ii pute gura, e grasa si a facut cancer deci nu are par in cap si isi tot leaga batice sa nu i se vada chelia, la mate (diriginta) e slaba, destul de frumoasa insa batrana, la engleza am una nebuna batrana, cu care a fost bunicamea colega la fabrica de facut covoare, la religie profu e amuzant si desi mi-e lene sa citesc din nou ce am scris in caietul de clasa (la religie) abia astept ora pentru ca oricum nu ne-a dat niciodata o nota mai mica de 7 si restul sunt cam plictisitori si m-am plictisit sa mai scriu si de ei.

| NuStiuCeNumeSaImiPun a răspuns:

Deci la mate am una destul de draguta, la romana eu cred ca e cea mai draguta dintre toate imi place mult de profa de romana, la desen am una grasana oboseste daca se duce pana la banca a 3a, la sport (dirigintele) domnu e destul de funny dar daca tipam cam se schimba foaia, la biologie e foarte frumoasa doamna si se poarta dragut, la tehnologie profa zici ca are o gura de broasca cand ma uit la ea la asta ma gandesc laughing, la muzica ma plictiseste aceia, la engleza... cred ca e profa cea mai rea tipa doamne zici cai de la spitalu 4, la franceza ma cam sperie e o slabanoaga miroase a lumanari de la ea zici cai vrajitoare cred ca si este., la istorie profu e si el destul de funny e glumet., la geogra doamna hmm e draguta si cam atat cred laughing