| IsabelaIssa a întrebat:

Cum te-ai descrie in cateva cuvinte?

4 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Buna Babyhappy cred ca am din toate cate ceva, asta inseamna ca sunt un om integru si stiu ce vreau de la viata, sa reactionez ca atare atunci cand trebuie, sa imi apar fam de rautatile din jur, asta inseamna ca ai discernamant si nu lasi pe nimeni sa te calce in picioare, dar ca orice om am si mici defecte de care nu ma pot debarasa de ele cat as incerca, adica nu pot pune la fund asa cum se zice in popor si tratez ca atare fiecare amanunt, chiar daca realizez ca nu e bine sa ma enervez din orice fleac, dar asta e firea mea si totusi ma bucur ca sunt asa, pentru ca realizez ca ce am facut pana acum nu am facut nimic rau care sa imi afecteze fam.papa si multa sanatatehappy

| DennyxD a răspuns:

Sunt o fire vesela de obicei,zamabreata,incapatanata,irascibila, energica, glumeata si nerabdatoare...

funda?

| Unbearable a răspuns:

Visatoare, impertinenta in familie, tacuta in societate, irascibila, simpatica (ca si copil), schimbatoare, nehotarata, sensibila, dura (uneori; detest prostia), complexata, neatenta, satula de pitipoance fricoase (barfitoare, pupinposterioriste), diplomata, nepregatita, modesta (pe bune), ghinionista, priceputa la arta in creion, diferita, interesata de viitor, pot spune ca sunt o persoana care are un fel de fobie sociala - probabil voi trece peste asta odata cu varsta, uneori chiar vorbareata cand prind subiect bun si persoana ok, hiper-emotiva, serioasa in mare parte, pe alocuri ironica, ridiculizez ifosistele astea de-un numar de primaveri ca al meu, logica, apreciabila, abordabila (de putini in realitate, din pacate), realista in sensul ca nu sunt ipocrita - imi recunosc faptele...
Ajung cuvintele? Da-mi si tu acum!

| IsabelaIssa explică (pentru Unbearable):

Interesanta descriere, in majoritatea ma regasesc happy

Întrebări similare