Eu sunt o persoana foarte intelegatoare si de treaba atunci cand vreau.Imi place sa imi fac prieteni noi si sa aflu chestii interesante.De obicei nu imi bat joc de peroanele la care tin si care au o figura placuta mie.Imi cam place sa comand si sa deschid ochii persoanelor care se cred destepte.Ma inteleg bine cu cei din jur daca imi dau catusi de putina atentie si daca acele persoane nu sunt,, mataite" sau suparacioase.Ador sa ajut persoanele in dieferite probleme si sa le fiu aproape la greu.iMi place sa fiu inteleasa si ajutata atunci cand am nevoie. Urasc sa astept! Nu iti doresc sa imi cunosti partea mai putin placuta!(o poti cunoaste daca ma coti din sarite)
Păi.
Când văd o persoană nouă o cataloghez la început drept bună (de treabă, cu care mă pot înţelege). Îmi place mult să ajut, doar de asta sunt prietenii. Iert uşor, nu ţin ură pe ceilalţi, deoarece cu buna rezolvi totul. Nu îmi place să îmi fac complimente, fiindcă ceilalţi mă văd cum sunt eu cel mai bine, ei mă pot descrie nu ei pe mine însumi. Asta ar însemna să mă laud.
Ce nu îmi place la ceilalţi este felul de a se da mare, de a avea un "aer" măreţ. În trecut eram o persoană foarte pesimistă, poate de acum încolo să încerc să fiu mai optimist.
De un singur lucru mi-e cel mai teamă: să rămân fără prieteni. Am crezut mult timp că am nevoie de cât mai mulți prieteni ca să fiu fericit, însă cred că m-am înșelat. Un prieten care ți-e alături la bine și la greu înseamnă mai mult decât alți 1000, decât toții banii sau tot ce vrei tu la un loc.
Cam așa m-aș descrie pe scurt. A, da, ador să scriu pe site în general.
Da' cum aşa?
Așa te descrii tu sau ceilalți pe tine?
In relatiile cu cei din jur: Spontan, distractiv, inteligent, impunator si ambitios.
Ca persoana: Visator, ganditor, necredincios, nebun(uneori) +adjectivele de mai sus.
Modelul meu in viata nu ti-l spun ca te sperii.
M-ai făcut curios.
Nuuu, te-am facut normal. Daca ti-as spune ai intelege.
Initial par o persoana inabordabila(stiu asta si mi-au spus-o si altii)...dar daca tu faci un pas, la fel o sa fac si eu(bine, daca am chef).
Activitati preferate: procrastinarea, fugitul de responsabilitati.