Cu capul în nori, dar cu picioarele pe pămînt. Serios la maxim, dar gata oricind gata de o gluma buna. Perfecționist prin excelenta, dar gata sa acopere greselile (chiar si ale lui)
Un tip al extremelor? Nu stiu. Posibil. Imi place sa cred ca e totusi vorba de un echilibru.
Sunt un mai ciudatel asa in general, in axa relatii si ssex sunt la extrema cu open mindereala, sunt serios, respectuos, sincer, aseazat, sociabil, deschis, prietenos, nu sunt homofon si transfob.
Când ți-a luat diploma de psiholog? De pe Kudika asa-i?
Sa zici că merci că te bag in seama altfel ai muri de notorietate (ca și personalitatea ta total anostă )
Pai da sunt praf, dar praf de stelele
Tu pe altă parte ești o varză tocată mărunt devorată de o prostie infinită
Sari de la una la alta, nu au sens bazaconile înșirate pe aici, da e ok așa ești tu "special " in adevăratul sens al cuvântului
Cum se face ca nu știi absolut nimic despre mine, dar totuși ai o opinie fixa
Revin la primul comentariu
Pa!
Uite mă ce băiat finuț ești tu nu mai bun de spânzurat cu sârmă ghimpată
Ia mai povestește tu, cum e sa stai pe pensia de handicapat, fara job, fara viață
Noroc că ți-au lăsat ai tăi totul de-a gata, că altfel nu erai capabil nici să treci strada
Mi-a mers deja și încă cum )
Ai să te prinz tu când mai crești
Pa, du-te, nu-i nevoie să îți ceri voie de la mine
Pleci dincolo? Pe lumea aialaltă? Bafta că o să ai nevoie la greu!
1. Stau toata ziua in casa, in afara de atunci cand trebuie sa ma duc la servici.
2. Imi place sa stau in mare parte in mediul online si urasc sa interactionez cu persoane in viata reala.
3. Imi place sa fiu singur in mare parte din timp si sa nu fiu deranjat, dar uneori mai accept si compania cuiva.
Astea sunt cele 3 fraze care ma descriu pe mine cel mai bine.
Bineinteles, ca sunt mult mai multe de adaugat, dar ai specificat ca trebuie sa scriem doar 3 fraze.
1: Sunt ca un drog care îți face plăcere pe moment, apoi încet încet te distruge
2: Pot să fiu cea mai bună prietenă sau cea mai mare viperă
3: Sunt ca o flacără care dacă e aprinsă poate să te încălzească și să-ți ofere plăcere, sau pot să ard și să distrug tot în jurul meu cu riscul de a ma stinge din nou.
4 Bonus: Sunt cel mai mare dușman al meu
Las la aprecierea celor din jur să mă descrie.Ce dai aia primești.Iar dacă nu, îi ocolești.
Sensibil, dur, imprevizibil, fricos, tupeist, serios, punctual, bine organizat, dar toate pălesc în fata sinceritatii pe care cred eu ca doar 1 la % o au din cele 7 miliarde de persoane, și mai e și empatia. Sunt puțin rasist, dar îmi schimb imediat părerea dacă acel om nu e asa cum credeam eu, și încerc sa îl respect! Am uitat sa precizez ca sunt și politicos.
Ai uitat sa treci IPOCRIT! )
Ipocriți sunt cei care sunt superficiali, au un iq mic și judeca omul fără sa îl cunoască (la cei care ma fac ipocrit ma refer). Dacă m-ai cunoaște exact cum sunt; m-ai adora.
*Vomit *
Nu te mai pupa singur, am văzut pe aici ce fenomen "onest " ești
Modul cum te exprimi in unele situații cat opiniile nefondate te cam dau de gol
Ai delir, recomand psihiatru. Ai grija de viata ta, nu de a altuia nu ma interesează părerea ta, trăiești în trecut, de aia nu evoluezi nici iodata ca tu trăiești în trecut, amintirile/Traumele te răscolesc iar și iar, nu poți depăși acele momente nicicum!
Nu ma cunoști în realitate asa ca,, vezi-ți de lungul nasului, și de Traumele tale.
Iar îți faci auto descriere? )
Nu uita sa îți iei pastile
O seară făină sa n-ai
Ai aceeași gândire morbida, dai dume din anii 50, puerile!
Du-te și canta la alta masa ca nu e loc hai,, ca ma plictisești,, pa!, analfabeta mica.
Lăv lăv lăv lăv lăv
Ia 10 și taci, poate nu ai mâncat nimic de faci așa urât
Geloasă?
Nah am vrut sa știu dacă îl mai caut pe Vasîli sau nu.
Lasă că suferi in tăcere
Nah...deci nu-ți mai dau contul lui Vasîli să-i dai cerere...eh păcat, dădeai peste o familie minunata
Cum să-l ratez pe Vasile, e vtm :*
Pai vad ca te pasionează alții
Ai băut ceva?
Mă pasionează fraieri care iau foc la orice tâmpenie ), astea cu IQ peste "medie"
Fraierii - o greșeală
Astea - a doua greșeală; nici nu ști sa scrii și te dai cool când handicapul tău e vizibil
Dacă te întreb de o ecuație simpla, îți dă neuronii lipsa ERROR
Nu,ma doare capul, vrei sa ma tratezi?
Îmi cer scuze,n-am pensie de handicap, n-am cu ce te plăti
Ptiu, ptiu, să nu te deochi!
Absolut dat dracu!
Aleg 3 cuvinte, nu sunt capabil sa scriu un pomelnic aici.
De ce 3? De ce ca-n basme?
Sunt o persoană energică, căruia îi plac provocările și voia bună, cu un spirit social deschis, dar care, în același timp, se bucură și de timpul petrecut singur, prin activități ca: scris, citit, sport. Ca o notă: sunt foarte nepriceput când vine vorba de iubire.
Inteleapta, politicoasa, energica. Cam asta sunt eu nu vreau sa apara ca am prea multa incredere in mine, deoarece chiar nu prea am.