| MsGringer a întrebat:

Cum te-ai descrie pe tine ca >presoana?:

Răspuns Câştigător
| Adelina04 a răspuns:

Ciudata. Mi s-a spus de multe ori ca sunt ciudata. "Adelina ce te uiti toata noaptea pe cer?" "Adelina de ce tii niste fire de par intr-o cutie?" "Adelina de ce ai pus posterul pe tavan?" "Adelina de ce ti-ai taiat unghiile in zig-zag"?
Cam superficiala, stau ceva timp sa cunosc o persoana inainte sa incep sa tin la ea, romantica incurabila, nu suport sa ma contrazic si sa ma cert,.
Imi place mult sa ma plimb pe racoare, cel mai mult toamna. Ador stelele:X. Sunt destul de nelinistita si aiurita cateodata. Nu cred ca tot ce zboara se mananca.laughing
Mi-e sila cateodata sa dorm, sa mananc, sa tastez, sa respir, sa clipesc, sa casc, sa merg, ma vorbesc, sa citesc. ma rog multe lucruri
Am idei fixe si sunt destul de incapatanata
Sunt zodia gemeni si ma mandresc cu asta:X

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Normala, controlata si care nu ii place persoanele de prost gust

| User a răspuns:

Inalt, blond, ochi albastri, frumos, sexos, bengos, shukar, bogat, bine facut, bun la suflet, inteligent, altruist, dragut si modest.

| Monica a răspuns:

O fire impulsiva, tupeista [chiar foarte]. Stiu ce vreau de la viata.Recalcitranta,analitica... urasc 'exagerarile', fitele si aberatiile! In general spun ce am de spus verde-n fata, cu toate ca nu e in avantajul meu.Deseori se lasa cu suparari.
Pot fi o prietena adevarata si de incredere daca sentimentul este reciproc.
Sunt o persoana inchisa, care prefera sa nu-si arate sentimentele pe care le simte fata de o persoana.
Urasc [de asemenea] vulgaritatea, indiferenta, falsitatea.
[Am 14 ani]happy

Întrebări similare