| chiftelutacrocanta a întrebat:

Cum te intelegi la scoala cu colegii tai de clasa?

11 răspunsuri:
| Deleb a răspuns:

Nu ma prea inteleg cu colegii de clasa, mai ales cu fetele, care sunt lipsite de respect si foarte ciufute, persoane care stiu sa vorbeasca doar despre scoala, si cat invata ele acasa, sau ce le-a luat mama si tata.
Baietii sunt mai ok, dar nu toti, vorbesc doar cu 3-4 din 20. Nici cu cei din generala nu ma intelegeam bine.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Deleb):

Ciufute, omg laughing.
Te susţin, mă scot din sărite.

| AFR81 a răspuns:

La scoala generala ma intelegeam foarte bine cu colegii, in special cu baietii. Chiar daca unii au ajuns destul de rau acum, chiar daca altii s-au lasat de scoala si s-au apucat de altele, am ramas prieteni si ne bucuram de fiecare data cand ne intalnim. La liceu cam la fel, ma intelegeam foarte bine cu toti colegii, in special cu baietii. Cu multi dintre ei am ramas foarte buni prieteni. La facultate e mai aiurea. Chiar daca suntem putini in grupa, simt ca n-am reusit sa ma integrez.

| R0R0 a răspuns:

Foarte bine.

| Doarunaltutilizator a răspuns:

Nu prea vorbesc cu ei asa despre diverse lucruri ca nu am despre ce sa discut nu avem mai nimic in comun doar faptul ca mai stam pe telefon in timpul pauzelor cu ei eu nici nu ma vad cu ei in afara scolii ocazional cand ii mai vad din intamplare pe strada le zic salut si cam atat.

| JetBlueJet a răspuns:

Mai bine decat cu parintii. :3

| ubox7007 a răspuns:

Si ok, si nu prea ok, de obicei sunt foarte interiorizat, deci nu prea imi pasa.

| Krixxus a răspuns:

Am terminat laughing
Dar nu ma intelegeam cu toti
Erau acolo...cam 4-5 cu care vorbeam mai des
In rest tot 4-5 care era opusul

| Адина a răspuns:

Doar cu 6-7 fete şi 2 băieţi mă înţeleg bine, pe ceilalţi nu-i suport.

| xDIABOLIQUE a răspuns:

Nu ne suportam.

| ariana8228 a răspuns:

Eu la scoala ma inteleg foarte bine cu toata lumea.