| Nimeni10 a întrebat:

Cum te poti impaca cu gandul ca o sa mori un sarac?
Mi-e greu sa accept laughing

6 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

"o sa Omor un sarac?" sau "o sa morI un sarac?"? happy

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Cum definești un sărac? Cât de bogat vrei să fii înainte să mori? Faci ceva pentru asta? Asta dacă ți-e greu să accepți.

| Drimmero a răspuns:

De murit oricum mori indiferent de starea ta materiala, nu pleci de aici cu casele, masinile, sacii de bani sau cardurile full, pleci ca orice om imbracat intr-un costum teapan intr-un cosciug care va fi plasat sub mormane de pamant sau facut cenusa, depinde de preferintele tale, familiei... cu alte cuvinte nu se mai alege nimic de tine, niste hartii nu iti vor aduce imortalitatea. In viata e important sa te distrezi, sa faci ce-ti place cat sa nu afecteze pe altii, la final tot viermii te mananca, suna trist dar e realitatea.

| Lioana a răspuns:

Depinde ce intelegi prin saracie, ca viata normala pe care o duc majoritatea oamenilor nu mi se pare saracie.
Sarac numesc omul care nu are un acoperis deasupra capului si nu are ce manca. Asta nu e acceptabil pentru nimeni.
Dar faptul ca nu am palate si nu duc o viata de lux dand banii pe toate prostiile, nu mi se pare saracie. Eu o numesc normalitate si ma impac foarte bine cu ea

| VoidEternal a răspuns:

Valoarea ta ca om nu are nicio legatura cu cifrele asociate contului bancar. De indata ce realizezi asta nu o sa mai ai niciun complex legat de bani si o sa te poti axa pe lucrurile care te fac fericit pe tine nu cele care te-ar ajuta sa dai bine intr-o societate care confunda valoarea cu banul.

| ElExistaElAudeElVedeElStie a răspuns:

Mai bine sărac.

Întrebări similare