Salut, rainy!
Ne-au lipsit întrebările tale pe aici.
Hmm, nu simt nimic. Oricum în viață doar puține persoane te cunosc cu adevărat.
Cred că ne este mai ușor să ne agățăm de aparențe decât să cunoaștem o persoană privind-o in profunzime si așteptând să se deschidă în fața noastră.
De cele mai multe ori oamenii se înșală în privința mea, dar nu mă deranjează, eu sțiu foarte bine ceea ce sunt, în ceea ce cred și eu decid cât vreau să vadă o persoană din ceea ce reprezint.
Și mie mi-au lipsit răspunsurile tale
Tigrule eu văd în tine un om...
Un om de care?
Puternic și fioros ca un tigru și în același timp blând ca o pisicuță, dar totuși om.
Hehe..fioros da'nu prea
Sincer eu vad in tine un om care mi-ar putea fi amic oricand daca ar vrea si nu ar mai fi atat de misterios.
Dacă nu aș mai fi "misterios" ar însemna să îmi arăt mai multe particularități ale caracterului și gândirii mele ceea ce te-ar face să nu îți mai dorești să îți fiu amic.
Foarte bine ma simt.Nu trebuiesc sa stiu toti ce e in capsorul meu Mai bine sa zic ca un golan obsedat sexual nesimtit si mahmur.Decat sa stie ce e in interiorul meu.Accept bucuros acest titlu.
I don't care.
Dacă mi-aș reproșa mie ce crede fiecare despre mine probabil aș înnebuni.
La inceput ma suparam, eram trist...dar cu timpul m-am obisnuit. Acum sunt complet indiferent fata de aceste persoane, nu imi pasa de ce crede un om care nici macar nu ma cunoaste.
Nu vreau ca toti sa stie ceea ce sunt, fiindca sunt multi cu interese ascunse si se pot folosi de ceea ce stiu despre tine
Doar cei in care am incredere ma cunosc cu adevarat!
ceva de genu https://www.youtube.com/watch?v=5FjWe31S_0g
in general nu-mi pasa, de ce ar conta oricum?
Ms pentru video ) A fost X___X
Intrebarea e prea vaga, ma rog. Ca orice om si eu am anumite "parti" despre a caror existenta doar eu stiu. De altfel si eu am fost perceput intr-un fel, fiind poate opusul in realitate. Insa de obicei sunt "eu cel adevarat" cu toata lumea.
Cum ma simt? Iarasi depinde, sa zicem ca eu "cel adevarat" sunt un criminal iar toata lumea ma vede un sfant, deci nu stiu, probabil m-as simti in siguranta, usurat ca nu stie nimeni adevarul?
Asta vreau sa spun cu "depinde". Nu prea stiu ce raspuns sa-ti dau la intrebare, decat acela ca depinde de cine esti cu adevarat.
Ma gandesc la cum ar fi daca toti ar sti ceea ce sunt de fapt, si asta ar fi un esec total in cazul meu, sau cine sti asa cred eu dar de fapt nu pot sti cum va fi.
Nu-mi pasa. Cine e in stare sa ma cunoasca, cine nu sa creada tot ce se aude, i don't give a si*.
Ma simt bine pentru ca pe urma o sa vada cum sunt in realitate si tind sa cred ca o sa ma aprecieze si mai mul
Depinde cu pari. Pe mine, personal, ma intereseaza foarte putin deoarece voluntar nu ma arat si daca putini stiu cum sunt este cel mai bun lucru. Ar fi o utopie si o prostie sincer sa credem ca putem fii prietenul tuturor sau ca posibilitatea amicilor multi nu duce, mai devreme sau mai tarziu, la supeficialitate. Reluand ideea sentimentelor mele in aceasta privinta consider ca ar trebui sa nu fim imediat judecat si nici sa nu judecam prea devreme. Ori ignoram total acea persoana stiind ca nu vom putea avea nicio relatie de prietenie ori incercam sa o cunoastem mai bine.
Cam naspa. Mie mi se pune deseori ca m-am schimbat in bine sau ca au avut-o o imagine mai proasta fata de mine, sau se gaensc ca eu nu as fi asa.
Nasolo cand imaginea e proasta, dar cu timpu, isi dau seama ca esti o persoana total diferitasi aceea e in bine.
Nu îmi pasa. Nu vreau sa fac o persoana sa ma considere "cumva" atata timp cat nu ma interesează persoana respectiva.
4b întreabă: