Hmm.acum ma simt singura .
Si o intamplare funny? era la scoala cam pe la sfarsitul anului cu prietena mea cea mai buna si inclusiv colega de banca .
Era in ora de franceza si profa ne daduse sa rezolvam niste exercitii si eu cu prietena mea stand in ultima banca faceam caterinca. Si face deodata profa la mine:
Profa: Draga mea ia arata tu ce ai scris pana acum!
Eu: am scris doamna! (si am intors alta pagina care era scrisa)
Mada (colega de banca): a scris doamna!
Profa: atunci de ce faceati galagie?
Eu si Mada: nu noi doamna.vi s-a parut.
Eu: era stefania (aratand cu degetul in fata)
Mada: Ionut era doamna (aratand cu degetul in stanga)
Profa: stefania! ia arata ce ai scris!
Si saraca fata era nevinovata
Imi lipseste ce mi-a lipsit intotdeauna si imi va lipsi mereu.Imi lipseste fericirea, imi lipsesc oamenii din poze, imi lipsesc amintirile, imi lipsesc diminetile de vara in care nu faceam altceva decat sa privesc rasaritul de pe insulita intr-o singuratate aproape umana, imi lipseste curozitatea de a cunoaste. Dar cel mai mult mi-e dor de mine
Cine stie daca o sa existe viitor? Suntem... dust in the wind si nimic mai mult
Sunt dezamagit. Imi lipseste siguranta. Nu ma simt implinit pentru ca nu am realizat prea multe. Viitorul vreau sa imi rezerve incredere si putere de a lupta pentru visele mele si pentru cei dragi.
Ma simt linistita, nu mai am aceeasi stare ca inainte.Imi lipseste siguranta(doar intr-o anumita masura). Nu ma simt implinita, insa acum stiu ce vreau de la viata iar implinirea vine incet, pe parcurs, cu rabdare.Viitorul as vrea sa fie mult mai luminos, plin de iubire si implinire pe orice plan.
Psihoyounger întreabă: