La 60 de ani mă văd muncind, făcând ceea ce îmi place și mai in formă ca niciodată.
La unii viata incepe abia atunci.Sa sti ca speranta moare ultima, sa nu vrei tu a pieri asa repede anii trec cit ai zice peste.
E greu sa fi pensionar - no sa am copil nici nevasta imi convine sa mor mai devreme de pensie
Iti recomand si tie sa citesti ce am scris acum un minut la jacktaylor.
Uite fata mea 10 ani de zile a fost prietena cu unul nici nu vreau sa-l calific ce fel de om era si in sfarsit ea si-a dat seama ca nu e cu cine si acum e singura la 31 de ani-10 ani aruncati afara pe fereastra, inca bine ca nu s-au luat si nu trebuie sa divorteze, si si mai bine ca nu au facut copii.Iar baiatul meu la fel e un pustnic la 29 de ani nu are prietena prieteni dar nu a cazut in depresie, merge la teatru la spectacole merge de unul singur peste tot.Si data trecuta am mers cu copiii imreuna la un eveniment trist o inmormintare si bineinteles cum e lumea te ia la intrebari ce si cum si eu le-am taiat scurt:da suntem o familie de oameni single.Asa ne-a fost dat.Dar nu disperam, speranta moare ultima.
Nu apuc varsta aia ca ma lupt cu o depresie fara leac.
Nici prste 6 luni nu stiu cum ma vad dar daca nu ma voi simti mai bine e foarte posibi sa inchei cu tot.
O asa depresie horror nu le doresc nici dusmanilor mei.
Poate ca la 60 de ani daca ii voi apuca cine stie? poate vor aparea metode revolutionare in care sa nu mai imbatranesti, na din contra sa arati ca si in tinerete.
sunt multe ipoteze care pot fi luate in calcul, viata oricum nu va semana deloc cu cea de acum. Vom fi dim ce in ce mai inteligenti desi e in opozitie cu, cunostintele generatiei asteia care nici tabla inmultirii nu o stiu dar se cred bombardieri / mahare.
Ca sa iti raspund la intrebare cred ca voi arata batran, cu riduri, singuratic ca acum si nostalgic, melancoolic avand in vedere ca nu am facut multe chestii la timpul lor.
Sper sa nu ajung la varsta asta, ar fi horror peentru unu cu depresie ca a mea.
Poate daca devin bogatan who know? atunci viata merge inainte, nu ne mai incheiem socotelile pe pamant asteptam selectia naturala sa decida cand voi da coltu.
Lumea va fi si mai digitalizata, masinile vor fi electrice, iar probabil unele vor "levita "
Vor aparea o generatie super mega inteligenta, copiii marte si religia va pieri aproape total, nu va exista decat o singura relegie, oculta mondiala vor avea grija si fe acest lucru, oricum noi din 2019 suntem ca soarecii, suntem conaiul ocultelor, elitelor si a lui Big Pharma.
am adaugatmai mult decat trebuia dar asta e
Un om asa de inteligent de ce e depresiv? sau oare chiar de aceea?
Nici nu stiu ce caut sincer pe platforma asta de handicapati si schizofrenici! Imi explica mie unul ce are pensie de handicapat sa nu mai dau sfturi la copii, ca psihologul il termima, e un incult si ratat, confunda psihologul cu psihiatru!
Multi care au cont aici sunt nebuni, ar trebui sa se afle la nebuni nu aici, e plin de schizofrenici pe TPU si se mai dau si destepti cand ei cheama garda daca ia o palma
Cu riscul ca raspunsul meu sa nu-ti fie pe plac iti zic asa:nu judeca sa nu fii judecat.Crede macar in Univers daca nu crezi in Dumnezeu si in legile Universului eu sunt convinsa desi nu asta mi-a fost mie intentia sa-ti dau sfaturi dar uite eu am trecut prin multe in viata mea si un singur lucru m-a ferit de depresie si m-a facut ca azi sa-mi sarbatoresc 60 de ani de existenta:credinta in Dumnezeu sau Univers cine cum vrea sa-l numeasca.Deci azi imi sarbatoresc cea de-a 60 aniversare si pot sa privesc in felul urmator:vai de mine am 60 de ani si copiii mei nu sunt casatoriti, si ai altora da! vai de mine altii la varsta asta au nepoti! eu nu.vai de mine altii au sot si copii la casa lor si nepoti! eu nici unul.Asta ca o gindire negativa si una care se autocompatimeste.Dar pot sa vad si in felul urmator:vai ce bine ca am apucat sanatoasa anii astia si am parte de mult echilibru in viata mea iar copiii mei chiar de nu sunt la casa lor dar sunt cuminti nu-mi fac probleme.Si mai pot sa vad ca da nu am sot de 12 ani ca a murit dar nici nu trebuie sa ma stresez ca alta mi-a luat-o si a trebuit sa divortam. Viata asta poate fi privita sub diferite aspecte si e la alegerea noastra cum alegem sa privim paharul in care este apa pana la jumatate: jumatatea paharului ca fiind plina sau jumatatea paharului fiind goala.Totul este din ce unghi privim viata.Si spre binele nostru e ca mereu sa privim ca paharul este pe jumatate plin si nu gol.
Sunt un tip putin mai vulcanic de fel, nu tolerez prostia, taxez fast prostia, mai ales ca ii explic cu argumente plauzibile si tot nu se intelege, sunt de compatimit asa e nu de judecat, dar pe langa ce sunt prosti mai si semnalizeaza. Nu sunt un tip inteligent, dar nici prost, in schimb imi spun mereu punctul de vedere si multora le spun in fata, chiar sunt urat din cauza asta dar eu prefer sa spun omului in fata decat sa il barfesc la toti si sa il denigrez.
Depresiile nu se manifesta la fel, unele sunt usoare, unele deranjeaza, iar altele sunt o povara, un iad in care esti propriu prizioner si orice ai face tot la starea aia o sa ajungi.
Dumneavoastra nu aveti depresie grava deoarece mergeti la munca, asta inseamna ca nu va luat toata motivatia si energia, altfel aveati probleme majore, implicit cu insomnia, nu puteati sa dormiti si sa va treziti la timp sa mergeti la munca, deci nu comfundati depresiile ca fiind de aceeasi intensitate, unele sunt atat de serioase ca nici din pat nu te poti da, dar-mi-te sa mai poti si munci. Nu v-am spus toate problemele mele sunt cu zecile dar am invatat sa nu mai ma plang si sa fiu barbat, oricum primeam raspunsuri pe care deja le stiam si eu, pot sa spun ca sunt ca un soldat de elita, razboinic, dar ramane de vazut cat voi mai fi.
Inteleg asta la varsta ta poate si eu am vazut asa dar in timp am inteles ca sa ne bucuram ca nu noi suntem in postura respectiva si acei oameni care sunt asa cum spui tu, nu asa s-au nascut ci e de vina familia in care s-au nascut si au crescut, familia si modul in care parintii si familia l-au educat si in care a trait are un impact enorm asupra individului.
Motivatia am avut banii dar si eu de multe ori adormeam la 2 si trebuia sa ma trezesc la 6 -dupa ce sti cum e sa fii iubita si pe urma sa fii privata de acest sentiment mai bine de 12-15 ani nu e usor de prelucrat lipseste enorm caci toate fiintele umane pe acest pamint ori recunosc ori nu au nevoie de iubire si cel mai greu de prelucrat e absenta totala din viata unui om a acestu sentiment.Un singur lucru am reusit totusi am iesit in anticipat si acum macar pot dormi destul daca nu mai merg la servici.
Ce te face la varsta minunata pe care o ai acum sa gindesti asa? fiecare varsta are frumusetea ei, la 60 de ani desi nu mai esti tinar ai in spate o viata frumoasa si implinita si rezukltate de care sa fii mindru.Eu si la varsta ta gindeam ca vreau sa traiesc peste 80 cum au trait bunicile mele.
Dar tu cati ani ai?
de unde stii cati ani am eu?
Daca citeai raspunsurile date mai sus vedeai ca am impliniti 60 si la aceasta varsta deja iti dai seama din raspunsurile date de utilizatori cam ce varsta pot avea cu timpul si tie t-i se va forma aceasta intuitie si mai ales dupa ce cunosti in viata foarte multi oameni ba chiar mai mult din 2 poze si o singura convorbire iti dai seama de fff multe cum poate fi acel om si intuitia plus experientele acumulate niciodata nu dau gres.
Bine.
La 60 de ani o să fiu bătrână, probabil o sa lucrez fiindcă așa e în românia, lucrezi până mori ca nu te mai lasă ăștia sa ieși la pensie. O să mă bucur de nepoți, de copii, de mâncare, de somn, de dulciuri, de soare, de zăpadă, de tot ce o să am.
Ma bucur ca ai o gindire pozitiva asa vei ajunge departe.