În primul rand ai întâlnit oameni de genul pentru ca e clar, toți erați copii iar unii asa știu sa se comporte.Dar asta nu înseamnă că toată viata vei da doar peste persoane de genul.
Motivul al doi-le pentru ce ți s-a întâmplat.e și permisivitatea ta, probabil timiditatea, atitudinea.Nu știu dacă ai observat, dar mai sunt oameni cu nume sau porecle ciudate ce sunt foarte bine văzuți în societate pentru ca ei ca oameni știu cum sa se comporte, cum sa ia masuri în anumite situații, cum sa se impună.
Acum, prieteni poți sa îți găsești după ce mai schimbi cat de cât ceva la tine.Ca de la 20 de ani în sus eu nu cred ca mai sta nimeni sa facă mișto de numele tău de familie ca nu sunt copii de grădiniță.Si și dacă se mai face o caterica, nici tu nu mai ești la varsta în care sa îți iei jucăriile și sa pleci.
Încearcă sa iti contactezi vecini, rude etc, cu care sa mai iesi la un suc sau ceva și treptat sa îți faci cunoștințe noi.
Încearcă sa iti găsești ceva de munca, un hobby, sa faci voluntariat și sigur vei întâlni oameni noi.
Prima data trebuie să găsești persoane cu care ai ceva in comun și să începi să vorbești cu ele, să faci prima mișcare
Am văzut că vrei și distractie așa că îți recomand ca sfat de viață să îți faci prieteni superficiali doar pentru distracție și 2, poate doar unul real, cu care sa vorbești lucruri mai profunde și să te ajuți, daca faci diferenta o să ajungi sa ai o prietenie frumoasa dar și să experimentezi.
anonim_4396 întreabă: