Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 10 Martie 2025 sunt:
De ce naiba nu moare nimeni de la supradoza de xanax? Ce trebuie sa iei sa mori sigur? Alcool? Cu ce trebuie sa le combini ca moartea sa fie garantata?
Totusi cât de retardați sa fie unii reprezentanti ai acestei nații cât sa arunce cu pietre intr- un tren nou abia cumpărat de CheFeReu? Vorbesc de rama Alstom Coradia atacata cu pietre la Chitila! ...? (mai mult)
Buna,imi poate spune cineva cum e la liceul de arte? despre materii,program, multumesc!
Câțiva vloggeri romani au călătorit în Coreea de Nord! Au făcut o alegere buna considerând ca banii cheltuiți acolo NU ajuta cu NIMIC populația locala ci merg în buzunarul elitei comuniste? ...? (mai mult)
Patronii de supermarket-uri isi iau produse gratis cand au nevoie daca ei detin magazinul respectiv? Sau sunt nevoiti sa plateasca si ei? :)
Bună ziua. Am o relație de 8 luni si simt ca turbez. Mi- am dat sufletul din mine pentru relația asta, am plecat de acasă pentru el când ne- am certat si mă bloca mă duceam peste el. De fiecare...? (mai mult)
De ce lumea spune ca fac trolling aici si ma considera troll? Eu unul consider ca am pus si pun in continuare intrebari destul de serioase! Vreau sa stiu si eu cand am incalcat sau daca am incalcat regulamantul,...? (mai mult)
Ce parfumuri va plac cel mai mult?
Buna seara am si eu o întrebare cu poți scăpa de deochi la copii mici? Fratele meu este deocheat și nu știu cum să procedez... Mă poate ajuta cineva va rog ????????
Salutare! Vreau să slăbesc 20 de kg, neapărat. Merg la sală, dar păcătuiesc cu alimentația, nu pot renunța la dulciuri. Vreau să fac un post negru de 3 zile. Cum mă pot motiva să nu ...? (mai mult)
Cati dintre voi ati fost răsfățați de parinti la 18 ani? La mine in oraș, majoritatea colegilor (fiind de bani gata) au primit cadou mașini etc. Le cumpăra părinții direct bolid, 200 cai putere,...? (mai mult)
De când am născut am cam început sa iau kg în plus.Nu sunt grasa, dar având în vedere cum eram înainte am pus bine. Ideea e ca nu țin cura, am încercat sa reduc mesele, sa mănânc salata sau...? (mai mult)
Hei, TPU, știți de ce taburile de la melodiile comerciale nu sunt așa exemplificate, ca gen, să arate fiecare notă pe fiecare coardă ci doar arată niște acorduri basic?! (La mine la curs, ...? (mai mult)
Salut am o trotineta electrica noua din magazin ..de vreo 2 zile ..la 95 la suta se oprește..nu incarca pana la 100..de ce? Cum e recomandat sa o încarc
Bună! Am aproape 17 ani, dar am depresie destul de severa( încă nu am fost la u psiholog/psihiatru, deci încă n- am fost diagnosticată). Pur și simplu îmi vine sa plâng non- stop, nu am chef ...? (mai mult)
Hei, TPU, de ce toată lumea spune că destinul nu există?! M- am certat recent cu cineva din neamul meu pe ideea că "dacă nu ieși, să te vadă bărbații nu ai cum să ai vreodată o relație"...? (mai mult)
Am o trotineta electrica ea la 93 la suta e pe verde de ce? E în garanție 2 ani.
Sa depun contestație la olimpiada de engleza? Am luat punctajul de 90 pe județul Dâmbovița, și sunt pe locul 2. Peste mine este cineva cu 92, iar sub mine 2 persoane cu 88. Treaba sta în ...? (mai mult)
Cine îmi dă și mie un cont de Roblox cu robux
Salutare tuturor! Ma aflu in clasa a VIII- a si inca nu stiu pe ce profil sa merg. Un pic despre mine: lubesc limba romana si imi place sa petrec timp cu oamenii. Momentan sunt la vocational (arte plastice)....? (mai mult)
Buna ziua,cineva m-a blocat pe messenger,dar când deschid căsuța lui, sus scrie activ acum, cum e posibil?
Sunt bune de ceva parfumurile Valentino? 4 bețe pentru 50 ml e cam scump :)
Credeti in puterea secretului? Ce ati mai manifestat in ultimul timp?
Justin Bieber se droghează?
Bună se poate murii de la vertij? Sau există tratament?
Ce activități aveți în timpul liber?
Salut TPU. Ce părere aveți despre "Comandamentul Vlad Țepeș"?
Ce înseamnă cuvântul muiere? Așa am auzit prima dată asta în sat. :)) In oraș se zice altfel
Ce jocuri recomandați când sunteți plictisiți și nu știți ce să faceți? Să nu necesite un laptop/PC performant de preferat.
La mulți ani de 8 martie! Cum a fost această zi?
Este adevarat ca sunt mai fericiti nefumatorii? Vreau sa ma las de fumat in acest sens.
Ce va place cel mai mult dintre matematica chimie și fizica?
Bună, am o problema cu pagina de Facebook. In 2014 am creat o pagina și am dat- o unei prietene. Am pus- o pe ea administrator și eu am ieșit. De la 1 martie nu mai poate intra pe pagină ca administrator...? (mai mult)
Serialul preferat Disney?
Credeți în extratereștrii?
Doar mie mi se pare ca domnule Crin Antonescu seamănă cu actorul Mads Mikkelsen?
La mulți ani tuturor fetelor/femeilor!
Bună seara! Azi am fost la ortodont și mi-a spus ca trebuie să extrag 2 premolari ca să pot să îmi pun aparat dentar pe ambele arcade! Ce mă sfătuiți sau cum a fost experienta voastră?
Intrebare doar pentru cei care frecventeaza Lidl: am fost saptamana asta si am vazut ca au sorici de porc si urechi de porc parlite la pachetele de 150 g dar nu acolo unde tin mezelurile ci in frigiderul...? (mai mult)
Ma tot gandeam de- a lungul timpului, de ce pe platforma asta, daca cineva te ignora/blocheaza, tu nu mai poti evalua raspunsurile respectivului, chiar daca sunt eronate? Ca asa a ajuns Violetta pe...? (mai mult)
Sunt băiat și am ginecomastie severa, asta însemnând ca sanii îmi cresc excesiv, este normal ca au ajuns la o marime și nu vreau sa exagerez 100D sau chiar 105D, la recomandarea medicului de vreo...? (mai mult)
Hei, TPU, dacă viața ta umană, se desfășoară sub forma (job, mâncat, dormit, și câteva activități recreative sau stat cu ochii în tavan și tot așa) mai are rost să dai banii pe o chirie...? (mai mult)
Bună! Pe 13 februarie a fost ultimul contact sexual protejat. Menstruația îmi întârzie de 25 de zile. Am făcut un test de sarcină acum o săptămână și a ieșit negativ. Oare să mai fac ...? (mai mult)
Inainte ca telefoanele mobile sa fie folosite la scara larga, cum se anunta politia in cazul unui accident? Dar daca accidentul se intampla pe o sosea in afara unei localitati, la o ora tarzie, in acest...? (mai mult)
1.dacă am card virtual pe revolut pot sa plătesc fizic? 2. daca am card virtual pot sa trimit bani cuiva de pe revolut
Am deblocat un număr pe wastap fara să îl am în agendă și fără conversație, cum îl găsesc?
Asta nu este o întrebare și de fapt este un mesaj DE MULȚUMIRE pentru cei care mi- au răspuns la ultimele două întrebări, căci m- ati făcut să REALIZEZ ca faceam cea mai mare GREȘEALĂ din ...? (mai mult)
Oare de ce tot mai multi oameni se confrunta cu singuratatea? Credeti ca exista o cauza comuna sau fiecare caz in parte este diferit?
Hello! Credeti ca o femeie tanara trebuie sa aiba multe haine (elegante), nu stiu rochii lungi, rochii scurte etc, sau doar strictul necesar? Voi cum vedeti treaba asta cu hainele domnilor? Apreciati...? (mai mult)
Daca te uiti prin filmele alea vechi care au fost facute prin anii 60- 70 filmate prin Bucuresti, zici ca in Bucuresti parca era ca in New York, era mult mai curat, oamenii se imbracau mult mai frumos,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Justin Bieber
Tu cat de Belieber esti? Afla chiar acum!