| andreii2 a întrebat:

Cum ti se pare un baiat de 1, 90 m sa stea cu o fata de 1, 65?
Stiu ca daca se plac nu conteaza diferenta asta. Vreau sa stiu cum ii vedeti voi din exterior. E diferenta prea mare?happy

Răspuns Câştigător
| dyanna_7195 a răspuns:

Nu nu credhee hee.
si mie imi place de un baiat exact la fel laughing si am tot 1, 66 laughing

dar daca va placeti nu vad asta o problema happy

6 răspunsuri:
| Michidutsa a răspuns:

Cum ai spus si tu daca se iubesc tin unul la altul, inaltimea nu conteaza. Probabil te gandesti la ce o sa zica lumea. Asta conteaza cel mai putin crede-ma, fericirea nu sta in diferenta de inaltime. Poti sa porti tocuri si nu va mai fi asa mare diferenta. Este ok stai linistita nu te stresa. kiss

| positivity a răspuns:

Buna.

Daca se plac si daca sunt fericiti impreuna, ce rost mai are inaltimea?
Pentru mine nu prea conteaza asa de mult inaltimea.

Pa, pa.

| StefanStyle94 a răspuns:

Sall.Nu conteaza absolut deloc, parerea mea. Daca va placeti reciproc si tineti unul la celalalt nu e nicio problema.Asta e important, nu inaltimea, voi sa va intelegeti...Eu mereu am fost cu fete mai scunde ca mine.

| szmotovio a răspuns:

Eu zic ca nu conteaza diferenta d inaltimewinkingoricum la 1, 65, mai punem niste tocuri.trecem d 1, 70 deci e ok.bafta

| Christa a răspuns:

Sincer, multi ar zice ca daca se iubesc/ plac nu conteaza diferenta, asa e. dar, sunt si alti rautaciosi care nu vad lucrurile in felul acesta. Mi-e una mi se pare normal, chiar dragut. E mai rau daca e mai inalta fata decat baiatul, iti imaginezi. happy

| Ana a răspuns:

Merge, si eu sunt mai inalta ca prietenul meu cu putin big grin si nu e nimic rau, o data ce ne iubim si ne sta bine.