Răspuns:nu prea aveți ce face.
E horror și totodată tristă situația, dar din păcate trăim în România sau vestul sălbatic din Europa de Est
Sper sa îl prindă ăștia
Pe deasupra am auzit ca mai este și nebun, că a înnebunit și că i-au dat drumul de acolo de unde a fost internat, poliția ne-a spus asta, oricum sper să-l prindă pe nemernic nu de alta dar cumnata-mea are și copii mici
Daca e nebun, mai nașpa.
Trebuie avut mare grija, nu e de joaca cu psihopații din ziua de azi
E bine că nu ați deschis totuși ușa, că putea să se complice situația de 10 ori mai tare
Mie îmi spui, cu siguranța se lua la bătaie cu frate-meu 1000%
Il pui pe frate-tu sa pazeasca usa, nu sa doarma ca un nesimitit prefacandu-se ca nu aude.
Nu e nesimțit de asemenea chiar nu s-a trezit fiindcă el e genu de persoana care doarme cu muzica data la maxim
Erati in casa si tu si nevasta-sa, deci puteati una din voi sa-l scoale.
Venise de la un prieten băuse, dacă l-am fi trezit crezi ca l-ar fi invitat la o cafea pana ar fi venit poliția? Cu siguranța s-ar fi luat la bătaie asta pentru ca tipul acela voia neaparat sa între înăutru habar nu am de ce
Scuze fara sens.
Sa te vaicaresti fara sens pentru o problema care se putea rezolva simplu, in casa, sculand pe frate-tu.
In topic ai spus ca fratele venise de la lucru, acum ca venise de la un prieten si bause... hai mai spune, ca pana la urma este un scanariu inventat, ca urli dupa atentie.
Frate-meu are dosar deschis la poliție fiindcă acum ceva timp a intrat cu mașina intr-un pod. Dacă laș fi trezit cum el reacționează violent la băutura ar fi putut ieși o bătaie sângeroasă practic ar fi făcut închisoare.Are deja 3 sau 4 dosare deschise, Năzbâtii din trecut.
"acum 14 minute | Mariaflorea1234 explică (pentru Violleta2022):
Frate-meu are dosar deschis la poliție fiindcă acum ceva timp a intrat cu mașina intr-un pod. Dacă laș fi trezit cum el reacționează violent la băutura ar fi putut ieși o bătaie sângeroasă practic ar fi făcut închisoare. Are deja 3 sau 4 dosare deschise, Năzbâtii din trecut."
Asadar, nici voi nu sunteti oameni normali si seriosi, daca sunteti certati cu legea cu atatea dosare pe la Politie.
Si te mai miri de ce va vin la usa, ciudatii...
Dacă îl mai prind la ușa mea omor ai dau
Nu suntem romi, locuim în acest apartament, până când se renovează Casa noastră
MadaAwwr întreabă: