| Mariaflorea1234 a întrebat:

Cum tot vine Halloween ia să vă spună mama ce a pățit ieri seara, Frate-meu a venit de la lucru și s-a pus la somn era in jur de ora 19 și ceva doar, deci Eu, Cumnata-mea și Alex un prieten, stăteam in Bucătărie, După ce eu și cumnata-mea am terminat de fumat fiindcă amândouă suntem fumătoare, ea s-a dus în hol ca să își usuce părul cu uscătorul de păr, După ce și-a uscat părul fain frumos, Cineva a sunat la sonerie, M-am dus și m-am uitat pe vizor, am crezut ca este tata însa când am auzit vocea, m-am uitat pe vizor din nou, și hopa, Am văzut pe unu în fața la ușa avea o căciulă în cap, pe ochi ochelari de soare, avea si gluga pusă în cap, Domne ferește arăta ca un hoț, Și când l-am întrebat de la ușa ce vrea mi-a zis că el este Cernea Radu și săi deschid ușa să vorbim că îmi dă bani, i-am zis ca dacă nu pleacă îl trezesc pe frate-meu da degeaba că el tot insista, săi deschid ușa, suna la sonerie non-stop și bătea în ușa efectiv, violent, așa că l-am sunat pe Dan un prieten și a venit cu mașina, sa vadă ce vrea tipu, culmea culmilor, când Dan a venit tipul dispăruse complet, Așa că după ce sa asigurat ca nu mai este nimeni prin preajma Dan a plecat, Bineînțeles am sunat și la poliție și le-am povestit și lor, însă poliția a spus ca persoana care deține acest apartament, trebuie sa dea o declarație? Doar ca persoana care trebuie sa dea această declarație nu e aici, e plecată în Germania cu școala, și ei bine fără declarație se pare ca nu putem face nimic.Și acum oameni bun ce este mai important:Vedeți voi lângă noi stă un Jandarm, ar fi putut interveni nu-i așa? Eu cred că probabil a fost în tura de noapte de nu a reacționat, pentru ca ei bine se auzea clar vocea lui, cum vorbea, și cum ne dădea efectiv pumni în ușa Ba chiar a și zgâriat ușa de la apartament oameni buni, poliția a început să patruleze pe aici prin zona, însă ce facem până îl prinde?

Răspuns Câştigător
| Hyperion7 a răspuns:

Răspuns:nu prea aveți ce face.
E horror și totodată tristă situația, dar din păcate trăim în România sau vestul sălbatic din Europa de Est sad
Sper sa îl prindă ăștia

| Mariaflorea1234 explică (pentru Hyperion7):

Pe deasupra am auzit ca mai este și nebun, că a înnebunit și că i-au dat drumul de acolo de unde a fost internat, poliția ne-a spus asta, oricum sper să-l prindă pe nemernic nu de alta dar cumnata-mea are și copii mici

| Hyperion7 a răspuns (pentru Mariaflorea1234):

Daca e nebun, mai nașpa.
Trebuie avut mare grija, nu e de joaca cu psihopații din ziua de azi straight face
E bine că nu ați deschis totuși ușa, că putea să se complice situația de 10 ori mai tare

| Mariaflorea1234 explică (pentru Hyperion7):

Mie îmi spui, cu siguranța se lua la bătaie cu frate-meu 1000%

14 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| LisaJulie a răspuns:

Halloween-ul a trecut deci încearcă sa găsești întâmplări de Sfântul Andrei.

| Mariaflorea1234 explică (pentru LisaJulie):

Dacă îl mai prind la ușa mea omor ai dau laughing

| ClaRa91 a răspuns:

Sunteti RRomi? Locuiti gramada unii peste altii.

| Mariaflorea1234 explică (pentru ClaRa91):

Nu suntem romi, locuim în acest apartament, până când se renovează Casa noastră