Eu cred ca nu exista o fata perfecta dar o fata care doreste sa fie o fata speciala trebuie sa fie cuminte( la loc ei), sa nu se machieze ( sa fie naturala), sa nu poarte fuste scurte sau cu decolteul lasat (trebuie sa fie smerita ), sa fie calma fara nici-un fel de prefacatorie, sa nu fie fitoasa, sa fie intotdeauna sincera, sa incerce sa ii faca pe ceilalti fericiti, sa nu aibe 2 fețe, sa nu injure, sa nu fumeze, trebuie sa respecte, sa stie cand sa taca si cand sa vorbeasca, sa fie acolo intottdeauna ca sa ii ajute pe altii
Atata timp cat fiecare om este diferit si are guturi diferite, nu exista omul perfect.
Mie imi place Megan Fox foarte mult, cum arata, iar prietenei mele nu-i place deloc.
Perfectiunea exista. Depinde de fiecare cum o percepem. Intrebarea ta nu are raspuns general.
Inteligenta, culta, citita, interesanta, independenta, cu aspiratii inalte si planuri de viitor, sincera, altruista, cu respect fata de mediu si animale, draguta si politicoasa cu toti cei din jurul ei!
Eu cred ca ar trebui sa arate ca noi, fetele suntem de 10000000000000... de ori mai desttepte decat baietii si ca nu suntem doar niste bibelouri.
alexxxxxxxxaaaaa întreabă: