Nu trebuie să jignești într-adevăr, deși cel sau cea care te face prost te jignește. Dar fiind deștept, nu te vei coborî la nivelul respectivei persoane. Îți recomand să te înconjori de oameni de calitate, de prieteni adevărați, este foarte greu să îi găsești dar măcar aceia nu te vor jigni și vei avea satisfacția că îți petreci timpul cu oameni ok. Dar totuși dai de persoane care te fac prost, învață să le dai câte o replică. Nu mă pricep nici eu la replici, dar caută pe YT sau vorbește cu vreun prieten care se pricepe și care te poate învăța să dai replici potrivite la momentul potrivit. Succes!
Pai ar trebui sa fii si tu putin ca tatal tau.Acum nu zic ca trebuie sa sari la bataie sau sa il omori pe unu ca te face prost dar nu trebuie sa lasi pe nimeni sa te jigneasca sau sa te trateze de jos. Poti raspunde cu o jignire gen,, du-te in poolea mea de vagabond" sau ceva mai inteligent gen:,, fata ta e o jignire pentru mine" sau,, sunt prea inteligent sa pun in gura cu un prost ca tine".
Am patit când eram mai mică sa se trezeasca vreunu’ sa mă jignească. Cum scapi de specimenele ce pun etichete sincer chiar nu știu, dar îți spun ce a mers la mine: l-am pus sa repete. De doua ori chiar. Și apoi l-am pus sa îmi dea niște motive pentru care crede asta. Nu a avut și a tacut. Nu știu dacă merge pe caz general, dar dacă ii pui sa justifice unii mai dau înapoi. Poți incerca, vezi dacă merge.
Să ignori și să incerci sa te cunosti pe tine insuti. Esti sau nu prost? Daca nu esti atunci opiniile altora sunt complet fara valoare. Le poti ignora asa cum ignori lătratele cainilor vagabonzi.