Se uita cu timpul, gura lumi nu o poti opri indiferent de ce faci, nu te arata afectat prin reactii, mentine-ti calmul si ignoranta, cat timp reactionezi emotional dai curs vorbelor si satisfactie sa continue, au cu cine se distra, nu ii mai alimenta.
Rusinoasa pentru mine nu, dar vorbea toata lumea despre subiect, a fost la 18 ani cand m-am angajat in fabrica, am fost impreuna cu o fata "pocaita" la crestini dupa evanghelie pe care am cunoscut-o acolo la vreo 6 luni de la angajare, intr-un final nu a mers, ma rog alta poveste, era foarte frumoasa, eu fiind baiat "bun" n-am lasat-o sa cada in mana golanilor, era un grup care pusese ochii pe ea, le placea viata de noapte si se tot dadeau la ea dar ei i-a placut de mine, dupa multe alte patanii cand intr-un final am ajuns sa fim impreuna au inceput barfele de oftica ca vezi Doamne "le-am furat-o", nu am facut asa ceva totul s-a desfasurat natural, daca voia unul din acei golani ii alegea foarte simplu indiferent de ce as fi facut eu, bun, dupa au inceput cu glumele pe seama noastra pe la spatele nostru, in fata niciodata pentru ca eram putin"dus" si ma consider la fel si in momentul de fata daca are treaba cineva sa se lege de cea mai importanta persoana din viata mea (cum cred de altfel ca ar trebui sa procedeze orice barbat puternic), dar nu a fost nimic wow sa ma afecteze, faceam contra lor, o sarutam, o luam de brau, o luam in brate cu ei de fata, ma amuza oftica lor, voiau sa ne atace dar tot ei se atacau, pana s-au calmat apele, daca incepeam sa ma feresc de ei s-ar fi intamplat opusul, ii alimentam si le dadeam satisfactie sa continue, de asta conteaza modul cum reactionezi, nu mi-e frica de nimeni astfel incat sa ma feresc, nu are nici unul din ei 4 maini si 8 picioare, in momentul cand te arati intimidat le dai putere, le-am ras in fata, am facut de fata cu ei si i-am privit in ochi de fiecare data, trebuie sa ai carater, sa fi ferm si sa nu privesti niciodata in pamant, ca barbat arata de fiecare data in ciuda emotilor ca nu ti-e frica de conflict, nu sunt de acord cu multe lucruri spuse de Andrew Tate dar are si cateva fraze de care merita sa ti cont, nu am salvat clipul nici nu stiu daca il mai gasesc dar a spus la un moment dat ceva de genul "daca in momentul cand te-ai enervat si lumea observa nu se face liniste in camera inseamna ca undeva gresesti", e de datoria ta sa fii puternic atat fizic cat si psihic ca barbat daca vrei sa treci prin situatie de genul.
Intorci obrazul si ignori? Lumea va gasi motiv de barfa indiferent ce faci, deci trebuie cumva sa te imunizezi pe masura ce avansezi in varsta.Depinde totusi si de situatie, unele se uita mai repede, altele necesita mai mult timp.
Am reușit să învăț să nu mai îmi pese de gura lumii. Dacă îți râd în față, râde-le și tu lor. Oamenii care au timp să râdă de viețile altora, nu au vieți prea mișto și clar nu sunt oameni mișto, deci sigur găsești chestii pe care să le arunci în fața lor.
Important este să nu le arăți că te pot doborî, că nu te afectează bârfele lor.Și ia-i peste picior cum ți-am zis.
Să zicem că timpul, maturizarea, faptul că gura lumii nu îți aduce niciun folos și că îți poți ocupa timpul mult mai benefic decât gândindu-te la ce spun ceilalți. Când mă surprind gândindu-mă uneori la ce a spus x, îmi alung repede gândul și îmi mut atenția spre ceva ce am de făcut.Nu stau să despic firul în 4, chiar dacă mai fac și eu greșeli, aia e, suntem oameni, iar atât timp cât nu am făcut nimic care să rănească pe cineva, prefer să îmi păstrez liniștea interioară.
Gândește în modul asta, poate te ajuta. Daca nu e ilegal ce ai facut, și nu ai adusdaune celorlalți din zona publica, considera ca nu e treaba lor, ca e doar o problema din sfera ta privata și asa trebuie sa rămână. De exemplu, dacă te îmbraci ciudat, ai fost văzut cu tipi/tipe nepotrivite, sau în ipostaze dubioase, din nou, e doar problema ta, nu a satului, tu alegi ce și cum, face parte din modul tău de gândire, poate fi ceva ce tine de identitatea și personalitatea ta. Fii onest cu tine, nu te ascunde și nu te rușina, asta e rostul lumii să-și bata gura de pomana, ca oricum n-au tupeul sa îți spună ceva în fata.
Cheers
Vizigotu întreabă:
StrongHeart întreabă: