Ai tu prea mari pretenții, ești mult prea idealista,cauți o utopie,accepta va suntem oameni și suntem egoiști,ipocriți, trădători,cu o mie și una de fete suntem maimuțe emoționale, nu te mai plânge accepta asta, nu mai visa cu ochii deschiși, toți barbati vrem sex cine spune ca nu minte sau e gay, toți bărbați și toate femeile mint și ne răzgândit aiurea, nu știm ce vrem
La tine totul se rezuma la sex
Eu am învățat din trecut din greșeli iar a avea încredere în femei este o greșeală, în acest caz mai e valabil. doar satisfacerea dorinței sexuale atât
Frumos, ai sa ajungi la 50 de ani singur si trist
Oamenii in general sunt lepre, dar asta nu înseamnă că toți sunt la fel
O sa ma retrag în pestera sau la o cabana lângă un lac și voi medita ca să ating nirvana
Iti zic eu cum o sa fie, o sa ajungi sub pod si vei ajunge o diaree extrema
Asa îți vezi tu viitorul? Trist
Asta nu înseamnă ca toți suntem la fel? Nici poza care mi ai trimis-o nu era a ta tu ai afirmat asta, nici orașul cică Vaslui, tot ce ai vb cu mine erau minciuni, și tu acum. spui asta, tu ai pretenții de la alți dar la tine nu te uiți, ești ca și noi restul
Slava cercului ca n-am făcut asta
Singurul regret care îl am fata de tine e ca ti-am zis prea multe
Nu mi ai spus nimic
Ba da, foarte multe doar ca ai uitat, stiu, stiu e dificil să vorbești cu mai multe fete si sa tii minte toate detaliile la fiecare in parte
Ma bucur ca ai uitat:'>
Respect intimitatea fiecăruia
Vai ca mor, ce comic esti
Vorbesc serios despre nici o fata nu am vorbit cu care am fost
Te cred, tu onestule
Despre tine am dat detalii ca ma enervai rau
Tradari?
Nu consider nimic cum ca ar fi tradare... asa ca nu are ce sa ma afecteze
Doar copiii se supara din astfel de lucruri ^_^
Nu, nu au disparut, trebuie doar sa te uiti mai atenta (si sub pietre)
Nu m-am supărat doar ca ma dezamăgit groaznic, mai ales că stiu persoana aia de f mulți ani
Un șut in fund e si ala un pas inainte până la urma
Nu uita sa zambesti ^_^
Încă sper sa ieși userul anului, hai echipa Bogdana!
Oh, mersi fata
Dar daca nu pot sa te ajut, degeaba
Orice parere pozitivă e de ajutor
Da, chiar asa e. Procentul ala de oameni seriosi s-a dus in jos mai ceva ca leul.
Nu e nevoie sa trec.
Vorba aia, nu poti pierde ce nu ai.
Asa si aici, daca nu-mi fac asteptari nerealiste, nu am cum sa fiu dezamagit.
Ma astept sa fiu tradat de oricine.
Investesc in oameni atat cat imi asum sa pierd.
,,au disparut de pe suprafata planetei oamenii cu coloana vertebrala?" Asta-i si motivul pentru care inca te afli aici.
Eu iti scriu din iad.
Sincer,oricat de absurd ar suna,iti spun din putina mea experienta de viata ca trebuie sa reusesti cumva sa ierti persoana aia care ti-a gresit tie,cu toata inima ta trebuie sa o ierti fara sa iti para rau,orice rau ti-ar fi facut,tu trebuie sa faci pasul asta ca sa fii impacata in inima ta ca ce era gresit ai incercat sa indrepti,ce era de reparat ai reparat.
Crede-ma ca si eu si multi,toti,ne-am luptat in sinea noastra mult cu trecutul si cu oameni care ne-au gresit sau carora le-am gresit,singura solutie ca sa treci peste orice rau,peste gandurile care vin in valuri si te tin pe loc,ca e despartire,ca e tradare sau de orice ar fi vorba e sa realizezi unde ai gresit tu si aia sa repari daca poti,iar ce nu tine de tine sa realizezi ca nu tine de tine si sa te rogi sa le lumineze si lor Dumnezeu mintea sa vada cat rau au cauzat si de acolo pot aparea schimbari,vindecari,asa daca porti pica te vei intrista mai rau si mai rau,stiu din experienta.
Si gresesti,oamenii nu au doua fete,oamenii au zeci,sute de fete. Daca am stii noi tot adevarul despre toti,toate trairile cred ca am innebuni,cate tradari,cate minciuni,cata suferinta,cata nedreptate e pe lumea asta,jucam roluri toti si ne omoram intre noi in final pentru lucruri trecatoare.
Omul e o fiinta foarte complexa,poate aparent e un om rau,in ochii tai, dar cine stie ce e in mintea lui, ce il determina sa faca ce face si cum s-a ajuns acolo, nu-i lasa pe altii sa-si bata joc de tine, dar nici nu purta in tine ura, ca nu aduce nimic bun.
De consolare asa :
https://www.youtube.com/watch?v=FXBnSALiYy4&ab_channel=SubcarpatiRO
Si eu unde dracului raspund?
La aia cu flexibilitatea, sau sa iti zic tie aici ca am o coloana vertebrala din fier forjat?
Ntt, ntt.
TPU si dilemele lui...
Observ ca la nervi nu functionezi bine, am sa incerc sa iti explic chiar cuvintele tale.
"Oamenii de nimic"...sunt nimic, nu tradeaza, Tradarea fiind un cuvant foarte puternic, neracordat in niciun fel la "oameni de nimic".
Benedict Arnold a tradat, Aldrich Ames a tradat, Iulius Cezar a fost tradat, Napoleon a fost tradat, Iuda a tradat, etc. Intelegi acum puterea acelui cuvant...
NU...merge pe TPU, in cazul oamenilor obisnuiti, suna aiurea rau, mai ales ca, cel mai probabil, pe tine te-a enervat vreun dobitoc pe care il credeai prieten.
Asculta muzica o ora si trece.
Am pus la exemple si ca neamul muieresc l-a tradat pe Ray?
Merge si asta, e pacat capital!
Nu ca ar fi prima dată când o încaseze de la prietenii, aici e vorba de o persoană din familie care nici sub nici o forma nu dadea semne de asemena caracter
Eu una o consider trădare, ca mi-am dat toată încrederea si m-a lasat fix când imi era mai greu
Imi pare rau pentru tine.
Rudele, si culoarea pielii nu le putem alege...
Sper sa treci cu bine.
Nu am de ce sa trec peste tradari.Sunt destul de desteapta sa le evit.Tradarile apar doar daca ai incredere/te atasezi de cineva. Daca nu faci astea do chestii, n-ai parte de tradari.Simplu.
Oamenii sunt naspa.
Cum trebuie înţeleasă expresia "astea do chestii"?
Astea doua chestii*
Nu ma consider mai bună decât nimeni, dar nu am recurs la măgari de genul asta nici când ar fi trebuit să o fac
Hei
Pai in primul rand ma axez pe faptul ca eu sunt cine sunt, ca a fost o experienta din care am invatat, pe viitor o sa ma ajute sa nu mai repet experienta
In al doilea rand ma focusez pe cum este ea (in cazul meu) si imi dau seama ca pur si simplu asta este ea, fie ca vorbim de educatie, de autoeducatie sau oricare ii sunt motivele, asta este ea si are probleme serioase, pentru ca daca ai coloana vertebrala asa cum spui si tu, esti sincer si spui verde in fata ce si cum esti
Mult succes!