Slava cercului ca n-am făcut asta
Singurul regret care îl am fata de tine e ca ti-am zis prea multe
Ba da, foarte multe doar ca ai uitat, stiu, stiu e dificil să vorbești cu mai multe fete si sa tii minte toate detaliile la fiecare in parte
Ma bucur ca ai uitat:'>
Da, chiar asa e. Procentul ala de oameni seriosi s-a dus in jos mai ceva ca leul.
Nu e nevoie sa trec.
Vorba aia, nu poti pierde ce nu ai.
Asa si aici, daca nu-mi fac asteptari nerealiste, nu am cum sa fiu dezamagit.
Ma astept sa fiu tradat de oricine.
Investesc in oameni atat cat imi asum sa pierd.
Sincer,oricat de absurd ar suna,iti spun din putina mea experienta de viata ca trebuie sa reusesti cumva sa ierti persoana aia care ti-a gresit tie,cu toata inima ta trebuie sa o ierti fara sa iti para rau,orice rau ti-ar fi facut,tu trebuie sa faci pasul asta ca sa fii impacata in inima ta ca ce era gresit ai incercat sa indrepti,ce era de reparat ai reparat.
Crede-ma ca si eu si multi,toti,ne-am luptat in sinea noastra mult cu trecutul si cu oameni care ne-au gresit sau carora le-am gresit,singura solutie ca sa treci peste orice rau,peste gandurile care vin in valuri si te tin pe loc,ca e despartire,ca e tradare sau de orice ar fi vorba e sa realizezi unde ai gresit tu si aia sa repari daca poti,iar ce nu tine de tine sa realizezi ca nu tine de tine si sa te rogi sa le lumineze si lor Dumnezeu mintea sa vada cat rau au cauzat si de acolo pot aparea schimbari,vindecari,asa daca porti pica te vei intrista mai rau si mai rau,stiu din experienta.
Si gresesti,oamenii nu au doua fete,oamenii au zeci,sute de fete. Daca am stii noi tot adevarul despre toti,toate trairile cred ca am innebuni,cate tradari,cate minciuni,cata suferinta,cata nedreptate e pe lumea asta,jucam roluri toti si ne omoram intre noi in final pentru lucruri trecatoare.
Omul e o fiinta foarte complexa,poate aparent e un om rau,in ochii tai, dar cine stie ce e in mintea lui, ce il determina sa faca ce face si cum s-a ajuns acolo, nu-i lasa pe altii sa-si bata joc de tine, dar nici nu purta in tine ura, ca nu aduce nimic bun.
De consolare asa :
https://www.youtube.com/watch?v=FXBnSALiYy4&ab_channel=SubcarpatiRO
Hei
Pai in primul rand ma axez pe faptul ca eu sunt cine sunt, ca a fost o experienta din care am invatat, pe viitor o sa ma ajute sa nu mai repet experienta
In al doilea rand ma focusez pe cum este ea (in cazul meu) si imi dau seama ca pur si simplu asta este ea, fie ca vorbim de educatie, de autoeducatie sau oricare ii sunt motivele, asta este ea si are probleme serioase, pentru ca daca ai coloana vertebrala asa cum spui si tu, esti sincer si spui verde in fata ce si cum esti
Mult succes!