DJ si X sunt copiate, da sunt un copiator profesionist, si am zis Miner, ca minerii au aur, aur=femei.
Sorry, man, dar I,, kent" sa-ti explic because nici pe eu nu duce creierul sa explice.
Suntem doi proaste.
Sorry, man, dar I,, kent" - what?
Eu sunt prost, nu proasta
I kent- i can't, dar Kent arata mai atractiv
Iiii, esti plost? Atunci care este ploasta dintre noi doi?
E bine, e bine.
Deci o luam de la capat:
,, Suntem doua proaste''
Ieeiiii
RaluBadGirls
Numele tau imi aminteste de o colega care in a6a facea gaming ) Isi facuse ea canal de youtube, nu stiu ce, si il tinea secret. Pana cand am descoperit cum o cheama pe youtube. *dum dum duummm* Si avea un nume scris gresit, desigur. Inca imi amintesc ce jocuri de groaza se juca ea si incepea sa tipe insa nu inchidea alea *am un lapsus* de la skype si le vedeam fata alora cu care vorbea.
Eeee....Probabil nu-ti pasa ce ti-am scris si ...Si atat
,,D-astea'' insemnand ce?
Ti-am dat doar o sugestie.
Nu cred ca am facut ceva asa de grav...
Pana acum...
Dar cand vor veni,, problemele'' nu te vei simti bine deloc.
Ma transform in baiat odata pe luna, ca sa scap de probleme
Ce inseamna asta?
,, Ori suntem fete, ori nu mai suntem.''
M-o sunat una/unu' cu numar ascuns ieri si mi-o zis:,, te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc?'' Dupa care s-o auzit niste tipete sau zgomote dubioase urmate de : Sfarsitul apelului. *pam pam paammm* Inseamna ca extraterestrii exista.
), m-am intalnit ieri cu un popa si mi-a zis piei Satana(cunoscand faptul ca-s ateu/agnostic) si si-a facut o cruce, ceea ce inseamna ca Satana exista si deci prin urmare si Dumnezeu, da' nu prea; si ce nu stiai ca extraterestrii exista? damn girl 0_o
Ba da, stiam, insa asta a fost dovada cea mai credibila.
Cand eram mica si era intuneric in casa (deoarece caci ca fiindca era noaptea ) fugeam prin toate camerele cand parintii dormeau (desi imi era frica) si credeam ca ma urmaresc extraterestrii si imi era frica si sa aprind becul (credeam ca daca aprind becul extreterestrii ma vor rapi).
Da' poate te-au rapit si nu-ti mai aduci aminte , mind blowing o_0
Te rog taci, ca imi aduc aminte de serile cand ma incuiam in camera si plangeam fiindca imi era frica de intuneric...(nu ma judeca, nu eram prea intreaga la minte - nu ca acum as fi- insa aveam doar 7 ani)
De ce te-as judeca? - erai mica, de ce te-as judeca? - cand exista adulti care inca se tem de intuneric, de ce te-as judeca? - cand nu as fi in masura sa fac asta, deoarece nu te cunosc.
Nu stiu- pentru ca nu stiu
Ce mister misterios...
Deci te-am plictisit cu niste lucruri pe care deja le stiai