anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum v-ați caracteriza în câteva cuvinte/rânduri?
Ce fel de chestii vă plac sau nu vă plac? - Prin asta mă refer la oameni, comportament, mâncare, muzică, obiceiuri, orice...

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

O fire singuratica, amuzanta si pesimista daca stii sa imi gasesti slabiciunea care o am asupra unui lucru din viata reala. Nu imi plac farsantii, puslamalele femenine si tiganii. In rest pisiciile si tot ce tine de roboti e bine

| Raven a răspuns:

Sunt o persoană inteligentă și amuzantă, pot fi foarte încăpățânată iar cei care m-ar descrie ca fiind afurisită n-ar greși foarte mult. Îmi plac filmele, cărțile, animalele și copiii (mai ales ai mei laughing )
Urăsc impostorii, persoanele suficiente și pe cei care au impresia că sunt deținătorii adevărului absolut. Din care, din păcate, întâlnesc cam mulți în ultima vreme...

| Plato a răspuns:

Nu m-as caracteriza...
Imi plac oamenii de perspectiva, onesti, morali, educati.
Sushi si lasagna, all day long.
Rap si... cred ca pop-rock ii zice, gen cu sunt ImagineDragons.
Imi place Japonia, din toate punctele de vedere, inclusiv cultura si obiceiurile de care ai intrebat.
Ador literatura franceza, in special pe Victor Hugo, dar detest francezii, populatia actuala.
Imi plac serialele, cred ca e ceva common acum: Suits, Sense 8, Two and a Half Men etc.
Nu-mi plac deloc oamenii superficiali, nu-mi plac SF-urile, nu-mi place PSD.
Imi place mustata lui Dragnea si imi place de Irinuca.