Eram pe o aplicație de confesiuni anonime unde posta lumea orice, mai postam și eu din când in când, nu știu despre ce postasem, nu ceva interesant, ceva random, nimic interesant, am fost abordată de un tip, eu chiar credeam ca este femeie, nu m-am uitat bine pe profil, am vorbit ceva timp (in engleză, am uitat sa specific) ca ma apoi când deja ma gândeam sa inchei conversatia pentru a ma uita la un serial, ma întreabă cum ma cheamă, ii răspund iar el imi răspunde folosind un nume românesc, îl întreb de unde este și răspunde Romania, am dat o in romana fiind foarte surprinși de chestia asta ca după sa mai aflam ca suntem și din același oraș. La momentul respectiv ne și aflam in tari diferite, am vorbit câteva zile, conexiunea a fost foarte puternica si chimia dintre noi, m-am urcat in avion fără a îl anunța, am ajuns la el, am petrecut câteva zile de vis împreuna și imediat, am decis sa ne mutam împreuna. Suntem logodiți acum.
Cred ca dormeam. Sau eram murdar, undeva prin fundul garajului, unde nu ma vedea nimeni.
Asa nu ne-am cunoscut.
"Cred ca dormeam". Ma gindeam: "Cum adica, in vis?!?" Dupa ceva timp am bagat de seama: "Asa nu..."