| AvalohAlyn a întrebat:

Cum v-ați găsit voi drumul în viața, menirea sau vocația adică?

Răspuns Câştigător
| NonZarek a răspuns:

Prin meditare, sau am vorbit cu multe persoane (înțelepte și reusite în viata nu din astea care ju au ambiție) și m au lămurit ca cel mai important lucru in viata este sa faci ceea ce îți place. Dacă încă nu ai aflat ce îți place cu adevărat sa faci sau care este pasiunea ta, încearcă sa experimentezi lucruri noi, sa faci ceva nou sj vezj dacă îți place, dacă nu reușești din prima sa faci acel lucru cum trebuie, nu te da bătut! Continua, însă dacă nu îți place atunci poți sa schimbi.

Tine minte cel mai important lucru, niciodată sa nu ai pretenția sa faci un lucru perfect din prima! Niciodată! Este recomandat chiar de oamenii reușiți cum ar fi Bill gates sau Elon musk sau Warren buffet, sa greșești! Doar din greșeli vei învață, niciodată din perfecțiune!

Nu uita sa faci ceea ce îți place

| gemeni6226 a răspuns (pentru NonZarek):

Si eu fac ceea ce imi place nu as schimba pe alta meserie dar e prea obositor programul asta este ca si cand iti place nespus sa maninci tort sau inghetata sau mici dar esti obligat sa maninci peste puterile tale si atunci nu mai e o placere mai ales cand nici nu mai poti dormi de oboseala ca nu ai fost lasata in zi libera deja de 10 zile.Mi ar placea sa traiesc intr-o lume in care sa nu fiu obligata sa lucrez pentru bani asta pentru ca ai destui (chiar daca imi place ceea ce fac)ci intr o lume in care lucrezi pentru ca iti face placere pentru ca simti vocatie dar la varsta mea deja am obosit am 58 de ani as dori sa fiu lasata in pensie consider foarte suficienti cei 40 de ani lucrati sau ar fi bine sa se scoata o lege in care sa fie obligatoeie zi libera dupa 5 zile lucrate.

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Prin puterea gandului, am visat sa ajung sofer pe tir si uite ca am ajuns sa conduc scania la fel cum visam cand eram mic, tot ce gandesti atragi in viata... uite aici masinaria de ucis care ma mandreste in domeniul care il practic https://ibb.co/tsFydhS

| SilentRain a răspuns:

Nu am nici un drum, nici o "menire"
Vreau sa apreciez tot ce am cât încă mai sunt aici, am cautat sa fac doar ceia ce îmi place

| gemeni6226 a răspuns:

La inceput am fost ajutata pe urma mi am ascultat instinctul.

| CleanHeart a răspuns:

Inca nu pot zice ca mi-am gasit aceasta menire dar stiu ca daca incerc multe lucruri noi o sa aflu pana la urma, asta e secretul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pur si simplu!